Ιμπόρα: Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε - Άξιζε η κούπα στον Μεντιλίμπαρ

Ιμπόρα: Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε - Άξιζε η κούπα στον Μεντιλίμπαρ

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε σε ισπανικό ΜΜΕ για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό αλλά και για την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του 

6237708
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα παραχώρησε συνέντευξη στο ισπανικό podcast «El Larguero» και αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του Λεβάντε για να την βοηθήσει, αφού είναι αυτό που του λέει η καρδιά του να κάνει. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του, όπου επιθυμεί.



Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αναφέρθηκε ακόμη στα όσα υπέροχα έζησε το βράδυ μετά την κατάκτηση του Conference League τονίζοντας πως γύρισε σπίτι του στις 07,00 το πρωί, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί πάνω από μία ώρα εξαιτίας της υπερέντασης.

Κλείσιμο
Φυσικά, αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον οποίο χαρακτήρισε απλό και λαϊκό άνθρωπο επισημαίνοντας δικαιούται απόλυτα αυτή τη χαρά που γεύτηκε με το τρόπαιο.

Οι δηλώσεις του Βιθέντε Ιμπόρα 

Για το πως έζησε τα μεθεόρτια της κατάκτησης του τροπαίου: «Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι. Ήταν τρομερός ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League. Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος το καρτερούσε χρόνια. Παρότι ο αγώνας τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και φύγαμε από το γήπεδο πολύ αργά, οι δρόμοι ήταν κατάμεστοι και ήταν δύσκολο για το πούλμαν μας να κινηθεί. Έφτασα στο σπίτι κατά τις 7 το πρωί. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πάνω από μια ώρα», ανέφερε.

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας απλός, λαϊκός άνθρωπος... Μετά από μια ζωή στους πάγκους, του άξιζε μια τέτοια χαρά. Χαίρομαι πολύ όταν πετυχαίνουν τέτοιοι άνθρωποι. Το δικαιούται απόλυτα. Με τις ιδέες, τη φιλοσοφία του και το πόσο κοντά ήταν σε όλους μας, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να δείξει το σπουδαίο ταλέντο που είχε».

Για την Λεβάντε και το μέλλον του: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: «Σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή» - Η μητέρα της Εμμας συνάντησε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά της κόρης της

Πανελλαδικές: Όλα τα «μυστικά» της βαθμολόγησης των γραπτών - Ποιες είναι οι οδηγίες στους καθηγητές

Ζορντάν Μπαρντελά: Ο 28χρονος εκλεκτός της Λεπέν - Το Politico τον παρουσιάζει ως... αρσενική Barbie


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης