Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Champions League και το Game 2 της σειράς των ημιτελικών της Basket League

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον τελικό του Champions League και το Game 2 της σειράς των ημιτελικών της Basket League

Με τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD/MEGA) ολοκληρώνεται η σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 2 (17:15, ΕΡΤ3) των ημιτελικών της Stoiximan Basket League

metadoseis_
Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης μονομαχούν το βράδυ του Σαββάτου (1/6) με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης για τη σεζόν 2023/24.

Η «Βασίλισσα» αποτελεί το μεγάλο φαβορί και θέλει να φτάσει στην νίκη και να αυξήσει σε τα 15 τρόπαια της στον θεσμό.

Από την άλλη η γερμανική ομάδα στην τρίτη της συμμετοχή σε τελικό Champions League θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 1996.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00 τόσο από το COSMOTE SPORT 1 HD, όσο και από το MEGA.

Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός μέρος δεύτερο

Κλείσιμο
Για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:15, ΕΡΤ3) στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στην σειρά και χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να ισοφαρήσουν την σειρά.

Για τους γηπεδούχους αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ζερμέιν Λοβ, που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν στο παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Μουσταφά Φαλ και τους Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω του ορίου των 7 ξένων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης