Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για τον τελικό του Champions League με αεροπλάνο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα! - Δείτε βίντεο

Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για τον τελικό του Champions League με αεροπλάνο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα! - Δείτε βίντεο

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τους οπαδούς της Ρεάλ στο Λονδίνο έγινε με αεροπλάνο εταιρίας που είναι χορηγός της Μπαρτσελόνα!

carter
Φτιάξτε την εικόνα στο μυαλό σας... Είστε οπαδός του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού και φτάνετε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψετε για τον ευρωπαϊκό τελικό που δίνει η ομάδα σας. Κι αφού έχει φτάσει η ώρα της επιβίβασης, ανακαλύπτετε ότι το αεροπλάνο που σας μεταφέρει είναι ντυμένο στα χρώματα του αιώνιου αντιπάλου σας!

Κι όσοι βιαστούν να απαντήσουν «καλά αυτό δεν γίνεται ούτε στις ταινίες», ας διαβάσουν τι ακριβώς έζησε σήμερα ένα γκρουπ φίλων της Ρεάλ που ταξίδεψε στο Λονδίνο για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Οι φίλοι των μερένγκες ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ της εταιρίας Vuelling Airlines κι όταν έφτασε η ώρα να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο είδαν έκπληκτοι ότι είναι ντυμένο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα!

Κλείσιμο


Κάποιοι θεώρησαν ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο, κάποιοι άλλοι ότι είναι μια φάρσα, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Η συγκεκριμένη εταιρία πριν από λίγες εβδομάδες υπέγραψε χορηγική συμφωνία με τη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία το περασμένο Σάββατο κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Champions League γυναικών!

Vuelling


Έτσι λοιπόν αρκετά από τα αεροπλάνα της έχουν ντυθεί στα χρώματα των μπλαουγκράνα και έχουν τη φωτογραφία της γυναικείας ομάδας και προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης χρειάστηκε να... επιστρατευτεί και ένα εξ αυτών προκειμένου να μεταφέρει τους οπαδούς της Ρεάλ!

Όσον αφορά τις αντιδράσεις; Κάποιοι αποδοκίμασαν, κάποιοι γέλασαν, κάποιοι άλλοι το θεώρησαν γούρι, αλλά το ταξίδι έγινε κανονικά...

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι - Ζέστη από σήμερα, αφρικανική σκόνη από Δευτέρα

Επιμένουν οι Βρετανοί για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν υπάρχει πρόθεση να επιτραπεί η επιστροφή»

H Πιονγκγιάνγκ έστειλε νέο κύμα μπαλονιών με ακαθαρσίες στη Νότια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης