Μιλουτίνοφ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τoν τίτλο, ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final-4

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας μίλησε και για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο 

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου με 84-71 και κατάφερε να κάνει το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών, παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που τελείωσε τον αγώνα έχοντας συνολικά 18 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 29:22 λεπτά εντός παρκέ.



Ο ίδιος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο συμβάν με τα παπούτσια που τον... ταλαιπώρησε ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Euroleague.

«Τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν απογοήτευση για τον Ολυμπιακό;

Η διαφορά ήταν ότι δεν πήγαμε στον τελικό ή επειδή ο Παναθηναϊκός πήρε τον τίτλο; Το να είσαι σε ένα Final Four είναι μεγάλη επιτυχία, τόσες και τόσες μεγάλες ομάδες δεν τα κατάφεραν. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four και άξιζε να κερδίσει. Μιλώ ειλικρινά και ξεκάθαρα.

Είναι ντροπή να σκέφτονται οι άνθρωποι ότι αποτελεί απογοήτευση γιατί το να βρίσκεσαι σε ένα Final Four δεν είναι ποτέ απογοήτευση. Πόσες ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς; Κάποιους παίκτες υψηλής ποιότητας. Το να είσαι και μόνο εκεί είναι μία τεράστια επιτυχία για τις ομάδες.

Δεν είναι όμως απογοήτευση. Αν δεν παίρναμε την πρόκριση για το Βερολίνο ίσως αυτό να θεωρούταν απογοήτευση γιατί θα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν εκεί. Ήμασταν εκεί και παλέψαμε. Παλέψαμε όταν βρεθήκαμε να χάνουμε από τη Μπαρτσελόνα με 1-2, όταν δεν μας πίστευαν»

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι - Ζέστη από σήμερα, αφρικανική σκόνη από Δευτέρα

Επιμένουν οι Βρετανοί για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν υπάρχει πρόθεση να επιτραπεί η επιστροφή»

H Πιονγκγιάνγκ έστειλε νέο κύμα μπαλονιών με ακαθαρσίες στη Νότια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr