Αντσελότι για τα πέντε δικά του Champions League: Ποτέ δεν συνηθίζεις να παίρνεις τρόπαια

Αντσελότι για τα πέντε δικά του Champions League: Ποτέ δεν συνηθίζεις να παίρνεις τρόπαια

Ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να έφτασε τα πέντε Champions League ως προπονητής αλλά σε δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ποτέ δε συνηθίζονται τα τρόπαια

ancelotti_new
Ακόμα ένας ευρωπαϊκός θρίαμβος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κάρλο Αντσελότι. Με τη νίκη της επί της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο η Βασίλισσα έφτασε τα 15 ευρωπαϊκά στέμμα, υπερδιπλάσια από τη δεύτερη Μίλαν, ενώ ο πολυνίκης προπονητής του Champions League έφτασε τις 5 κατακτήσεις.

Στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο στο «Wembley» ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ποτέ δε συνηθίζονται τα τρόπαια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1p0vg6jph8p)


«Ποτέ δεν συνηθίζεις να παίρνεις τρόπαια. Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζαμε πως θα είναι. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να υποφέρουμε, αλλά στο δεύτερο μέρος χάσαμε λιγότερες μπάλες και παίξαμε καλύτερα. Όλα αυτά μοιάζουν με λεπτομέρειες τώρα γιατί νικήσαμε. Το όνειρο συνεχίζεται», τόνισε ο Ιταλός πολυνίκης τεχνικός και πρόσθεσε: «Στο πρώτο μέρος δεν μου άρεσε το επίπεδό μας. Χάναμε πολλές φορές τη μπάλα και σε λάθος μέρη, ήμασταν λίγο... τεμπέληδες. Αφήσαμε την Ντόρτμουντ να παίξει όπως ήθελε, αναγκάζοντάς μας σε λάθη και κάνοντας γρήγορη μετάβαση στην περιοχή μας. Για αυτό ήταν περισσότερο επικίνδυνοι σε εκείνο το διάστημα».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1p1hbirg1dd)


Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της «βασίλισσας» Ντάνι Καρβαχάλ είπε: «Μετά το πρώτο ημίχρονο που είχαμε, δεν αξίζαμε καν να πάμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία... Αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο και είμαστε πολύ, πολύ χαρούμενοι», ενώ ο Τζουντ Μπέλινγχαμ πρόσθεσε: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια. Περνάς στη ζωή και υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Ήμουν εντάξει μέχρι που είδα το πρόσωπο της μαμάς και του μπαμπά μου. Ο μικρός μου αδερφός είναι εκεί και προσπαθώ να γίνω πρότυπο για αυτόν. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μου...».


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του μικρού Νικόλα - Η μητέρα του ήταν με το μωρό στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας

Ξάνθη: Οδύνη στην κηδεία του 20χρονου Αλέξανδρου που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σπαρακτικά τα μηνύματα, «έφυγες λεβέντη μας άδικα»

Βραζιλία: Ψάχνουν γυναίκα... αράχνη - Φίλησε τον επιχειρηματία φίλο της και του έδωσε δηλητηριασμένο γλυκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης