Ο Μπέκαμ πανηγύρισε το 15ο της Ρεάλ αντιγράφοντας τον Μπέλιγχαμ

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι και πρώην παίκτης της Ρεάλ έδωσε με το δικό του τρόπο τα συγχαρητήρια του στους μερένγκες και τον συμπατριώτη του

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου με 2-0 τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και αναδείχθηκε για 15η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Παρόλο που ο τελικός διεξήχθη στη γενέτειρα του Λονδίνο, ο παλιός άσος των μερένγκες, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν ήταν ανάμεσα στα δεκάδες αστέρια του παρελθόντος που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ.

Κι αυτό γιατί είναι στο Μαϊάμι λόγω των υποχρεώσεων της Ίντερ η οποία χθες έπεσε θύμα έκπληξης παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία (3-3) στη Σεντ Λούις Σίτι.



Ωστόσο ο Βρετανός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το νέο θρίαμβο της βασίλισσας και του συμπατριώτη του Τζουντ Μπέλιγχαμ μ' ένα διαφορετικό ποστάρισμα στο Instagram.



Ο 49χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία με ανοιχτά τα χέρια και κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό όπως ακριβώς πανηγυρίζει και ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ γράφοντας: «Γεια σου Τζουντ! Τι πρώτη σεζόν! Πρωταθλητές».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφορούσε με Chrysler, είχε οπλοστάσιο και απειλούσε πολιτικούς - Ο βίος και η πολιτεία του 61χρονου που συνελήφθη στο Κερατσίνι

Χειροπέδες σε δύο Αιγύπτιους για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας στο Λαύριο

Μητσοτάκης: Γιατί δεν καταθέτει το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης; - Δύο δισ. ευρώ για νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr