Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Σάρι, κοιτάζει και Κόβατς

Παναθηναϊκός: Περιμένει την απάντηση του Σάρι, κοιτάζει και Κόβατς

Ο 51χρονος Κροάτης έχει μείνει ελεύθερος απ' τη Βόλφσμπουργκ και είναι στα ονόματα που έχουν ήδη απασχολήσει σοβαρά τους «πράσινους»

MixCollage-03-Jun-2024-12-29-AM-4356
Την ώρα που στην Ιταλία τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν σκέφτεται την πρόταση του Παναθηναϊκού και περιμένει τη Λέστερ, οι «πράσινοι» αναμένουν εντός της εβδομάδας την απάντηση του 65χρονου Ιταλού προπονητή όμως έχουν... ρίξει τα δίχτυα τους και αλλού.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Σάρι ξεπερνάει τα 13 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, το γεγονός ότι καθυστερεί την απάντησή του έχει οδηγήσει την ΠΑΕ να αναζητήσει και plan B

Στον Παναθηναϊκό έχουν διάθεση να περιμένουν τον Σάρι έως την Τρίτη (4/6) ή -μάξιμουμ- την Τετάρτη (5/6), αλλά και τα δικά τους χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, διότι πρέπει να ξεκινήσει η προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Υπενθυμίζεται, ότι ως κυπελλούχος Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, άρα το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου.

Γι' αυτό άλλωστε, είναι σε επαφές και με άλλους προπονητές και ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκο Κόβατς.

Κλείσιμο
Ο 51χρονος Κροάτης, άλλοτε προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Μονακό, έχει μείνει ελεύθερος απ' τη Βόλφσμπουργκ και είναι στα ονόματα που έχουν ήδη απασχολήσει σοβαρά τους «πράσινους».

Πληροφορίες απ' την Κροατία μάλιστα, αναφέρουν πως ο Κόβατς έχει ήδη πλήρη εικόνα του ρόστερ και των δεδομένων γύρω απ' το «τριφύλλι» και περιμένει νεότερο... τηλεφώνημα απ' την Αθήνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Κυκλοφορούσε με Chrysler, είχε οπλοστάσιο και απειλούσε πολιτικούς - Ο βίος και η πολιτεία του 61χρονου που συνελήφθη στο Κερατσίνι


Χειροπέδες σε δύο Αιγύπτιους για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας στο Λαύριο

Μητσοτάκης: Γιατί δεν καταθέτει το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης; - Δύο δισ. ευρώ για νέο πρόγραμμα «Σπίτι μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης