Εμπαπέ σε Μακρόν: «Απόψε» η ανακοίνωση της μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης

Εμπαπέ σε Μακρόν: «Απόψε» η ανακοίνωση της μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γάλλος πρόεδρος επισκέφτηκε την εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία προετοιμάζεται για το Euro της Γερμανίας και ενημερώθηκε... από πρώτο χέρι για τη μεταγραφή του 25χρονου άσου

embape_macron
Την εθνική ομάδα της Γαλλίας, η οποία προετοιμάζεται για το Euro 2024 της Γερμανίας, επισκέφτηκε σήμερα (3/6) λίγο μετά τις 13:30, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενος από την υπουργό Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων Αμελί Ουντεά-Καστερά.

Τους δύο υποδέχθηκε στο Clairefontaine, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας (FFF), Φιλίπ Ντιαλό.

Ο Γάλλος πρόεδρος είχε συνομιλία με τον Γάλλο ομοσπονδιακό Ντιντιέ Ντεσάμπ και τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ στη συνέχεια είναι προγραμματισμένο να γευματίσει με τους παίκτες και το επιτελείο της γαλλικής ομάδας.

Κλείσιμο


Μάλιστα, όπως αναφέρει το RMC Sports, ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόεδρο ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα επισημοποιηθεί «απόψε».

Χθες, ο εξπέρ στις μεταγραφές ποδοσφαίρου, Φαμπρίτσιο Ρομανο, παρουσίασε «τελειωμένη» τη μετακίνηση του Εμπαπέ στους πρωταθλητές Ευρώπης.



«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι έτοιμος να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έχει υπογραφεί η συμφωνία. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Εμπαπέ ως το νέο της μεταγραφικό απόκτημα την επόμενη εβδομάδα, μετά την κατάκτηση του Champions League. Κάθε έγγραφο έχει υπογραφεί, σφραγιστεί, συμπληρωθεί. Ο Εμπαπέ πήρε την απόφασή του τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε επισήμως όλα τα βήματα για τη μεγάλη κίνηση. Μπορεί να θεωρηθεί νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης» έγραψε ο Ρομάνο στους λογαριασμούς του στα social media.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Έχω προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου για να υποβάλω πόθεν έσχες, λέει ο Κασσελάκης

Οι πρώτες δηλώσεις Φιλιππίδη μετά την αναβολή της δίκης: Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεσ


H Στόρμι Ντάνιελς συμβουλεύει τη Μελάνια μετά την καταδίκη του Tραμπ: Παράτα τον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης