Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ - Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Γάλλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ - Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Γάλλος

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2029 θα είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενισχύοντας έτι περαιτέρω τους πρωταθλητές Ευρώπης - «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα» έγραψε ο Γάλλος στα social media

empabe-arthrou_2
Εποχή Εμπαπέ και επισήμως στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο 25χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα φοράει τη φανέλα της για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ομάδα που πριν από τρεις ημέρες κατέκτησε το 15ο Champions League της ιστορίας της ενισχύεται απίστευτα με τον κατά πολλούς καλύτερο ποδοσφαιριστή που παίζει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. 



Κλείσιμο
Η Ρεάλ γνωστοποίησε την μεταγραφή με λίγες λέξεις στα social media της: «Ρεάλ Μαδρίτης και Κιλιάν Εμπαπέ έφτασαν σε συμφωνία με την οποία θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες πέντε σεζόν». Αμέσως έπεσε το site της και το X! 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Εμπαπέ που έγραψε στα social media: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τόσο χαρούμενος και περήφανος που μπήκα στο κλαμπ των ονείρων μου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο ενθουσιασμένος είμαι αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να σας δω, Madridistas, και σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξή σας». 

Την ανάρτησή του συνόδευσε και με φωτογραφίες με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε μικρότερη ηλικία. Μάλιστα στη μία φωτογραφία που ανέβασε είναι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.



Στον ιστιότοπο της η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει σχετικά: «Ο Εμπαπέ, νέος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ενισχύεται με έναν παγκόσμιο σταρ, ο οποίος την σεζόν που τελείωσε πέτυχε 44 γκολ με την Παρί».

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι θα φοράει τη φανέλα με το Νο9 (το Νο10 που έχει στην Γαλλία και είχε στην Παρί ανήκει στον Μόντριτς) στην πλάτη που στο παρελθόν έχουν φορέσει μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπενζεμά, ο Ρονάλντο Ναζάριο και ο Ντι Στέφανο! 




Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μας ενισχύεται από έναν εξαιρετικό επιθετικό, αρχηγό της εθνικής Γαλλίας, με την οποία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 και του Nations League το 2021, στο οποίο σημείωσε το νικητήριο γκολ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, ο Εμπαπέ κέρδισε το Χρυσό Παπούτσια με οκτώ γκολ και, μετά το χατ-τρικ του στον τελικό, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου (4)».

H ομάδα της Μαδρίτης θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες τις φανέλες της με το όνομα του Γάλλου. Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 14/8 στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Αταλάντα. 

Στην Ρεάλ θα παίξει μαζί με παίκτες όπως ο Βινίσους, ο Ροντρίγκο, ο Έντρικ, ο Μπέλιγχαμ και η επίθεση της ομάδας της Μαδρίτης θα πετάει... περισσότερες φωτιές τα επόμενα χρόνια. 




Ο Κιλιάν Εμπαπέ που ξεκίνησε από τη Μονακό και έπαιξε 8 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν κερδίζοντας 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Γαλλίας. Ποτέ όμως δεν ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης αν και το 2020 έπαιξε στον τελικό του Champions League με την Παρί να χάνει τον τίτλο από την Μπάγερν Μονάχου. 

Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας είχε συμφωνήσει από τον χειμώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάρει 100 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής. Υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο που θα του δώσει 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο. 



Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ είχαν έρθει πολύ κοντά και το 2022 αλλά τότε ο Γάλλος παρά την πίεση του Φλορεντίνο Πέρεθ είχε προτιμήσει να συνεχίσει με περισσότερα χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)


Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα παίξει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εθνική Γαλλίας στο Euro που αρχίζει στις 14 Ιουνίου στα γήπεδα της Γερμανίας αλλά δεν θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού δεν του το επιτρέπει ο νέος του σύλλογος. 

Ο 25χρονος το 2018 κατέκτησε το Μουντιάλ του 2018 με την Εθνική Γαλλίας και το 2022 ήταν φιναλίστ. Με τους «Τρικολόρ» ο Εμπαπέ είναι εδώ και χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο και με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και σε συλλογικό επίπεδο, αφού για ένα παίκτη της κλάσης του, δεν αρκεί μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γαλλία.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: Ζητούσαμε χρόνια βοήθεια, δεν ασχολήθηκε κανείς, λέει η μάνα της 29χρονης που ζει σε ξύλινο κλουβί

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του - Στις 12 Ιουνίου η δίκη

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης