Κόλλησε στο μηδέν η Γερμανία πριν το φιλικό με την Ελλάδα, τριάρες για Αγγλία και Αλβανία - Δείτε βίντεο

Κόλλησε στο μηδέν η Γερμανία πριν το φιλικό με την Ελλάδα, τριάρες για Αγγλία και Αλβανία - Δείτε βίντεο

Η οικοδέσποινα του Euro είχε ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 με την Ουκρανία - Η Αγγλία επικράτησε 3-0 της Βοσνίας, νίκη με το ίδιο σκορ και για την Αλβανία κόντρα στο Λιχτενστάιν

MixCollage-04-Jun-2024-12-23-AM-5620
Η Αγγλία επικράτησε 3-0 της Βοσνίας στο φιλικό που έδωσε στο St. James' Park δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει EURO. Μάλιστα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρουσίασε ενδεκάδα χωρίς παίκτη των Άρσεναλ, Τότεναμ, Σίτι ή Γιουνάιτεντ, κάτι που είχε να συμβεί από το 1994. Στο 60ο λεπτό ο Κόουλ Πάλμερ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αγγλίας. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ είχε τον απόλυτο έλεγχο και με τον Άρνολντ σημείωσε το 2-0 στο 85ο λεπτό. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Χάρι Κέιν με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση έπειτα από σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Κόλλησε στο μηδέν η Γερμανία
Η Γερμανία ψάχνει ακόμα τα βήματά της ενόψει της έναρξης του EURO 2024. Τα Πάντσερ δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην Ουκρανία και μοιραία το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα σπατάλησε ο 21χρονος επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Μαξιμίλιαν Μπάιερ, στο 61΄όταν η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι μετά από παρέμβαση και του Τρουμπίν. Στο μεγαλύτερο διάστημα η Γερμανία ήταν καλύτερη, θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς στο 90+2΄με σουτ του Ουντάβ που εξουδετέρωσε ο Τρουμπίν, όμως σκορ δεν υπήρξε ποτέ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα 

Στο ρελαντί η Αλβανία, 3-0 το Λιχτενστάιν
Στο πρώτο φιλικό τεστ ενόψει EURO, η Αλβανία επικράτησε 3-0 του Λιχτενστάιν, με τον Σιλβίνιο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Οι Αλβανοί μπήκαν δυνατά, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, με τον Μπρόγια να ανοίγει το σκορ στο 31ο λεπτό. Με το... καλησπέρα της επανάληψης ο Ασάνι πέτυχε το 2-0. O Mούτσι στο 67ο λεπτό διαμόρφωσε το 3-0, αφού είχε προηγηθεί το δοκάρι του Ασάνιν. Η Αλβανία ήταν κινητική, προσπάθησε για ένα τέταρτο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Λεφτά, μετοχές, super car και μεγάλα χρέη στον πίνακα που παρουσίασε ως «Πόθεν Έσχες» ο Κασσελάκης

Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται διήμερο με 38άρια και σκόνη σε πολλές περιοχές - Πότε θα δροσίσει

Δάγκειος πυρετός - Μαγιορκίνης: Πόσες είναι οι πιθανότητες να εμφανιστεί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης