Σήμερα περιμένει ο Παναθηναϊκός την απάντηση του Σάρι - Ανοιχτό το σενάριο επιστροφής στην Λάτσιο, λένε οι Ιταλοί

Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος που είναι κοντά στο περιβάλλον του 65χρονου προπονητή, ανέλυσε την κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός περιμένει με τεράστια αγωνία την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρρι στην ηγεμονική πρόταση που του έχει κατατεθεί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού και όπως αναφέραμε και τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος που είναι κοντά στο περιβάλλον του 65χρονου κόουτς, ανέλυσε την κατάσταση σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες.

Μίλησε για την ήδη γνωστή τεράστια οικονομική πρόταση που έχουν καταθέσει οι ''πράσινοι'' στον έμπειρο τεχνικό, αναφέρθηκε σε ρήτρες ανάμεσα στις δύο πλευρές και έκανε λόγο για οικογενειακά ζητήματα που ταλαιπωρούν τον Σάρι, ο οποίος πρόσφατα έχασε την μητέρα του ενώ στην Ιταλία αναφέρουν πως και ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, ο Πεντούλα αφήνει ανοιχτό το σενάριο επιστροφής του Σάρι στη Λάτσιο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:

''Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Μαουρίτσιο Σάρι απάντηση μέχρι αύριο. Οι συζητήσεις συνεχίζονταν εδώ και εβδομάδες, είχαν ήδη γίνει δυο συναντήσεις παρουσία κορυφαίων στελεχών. Η προσφορά είναι επίσης πολύ σημαντική: ένα τριετές συμβόλαιο αξίας περίπου 4 εκατομμυρίων ανά σεζόν συν μπόνους για συνολικά περίπου 12 εκατομμύρια, εξαιρουμένου του προσωπικού.

Με δυνατότητα λύσης και των δύο πλευρών: από την πλευρά του συλλόγου εάν ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, από την πλευρά του Σαρρή με την καταβολή ποινής 2 εκατομμυρίων. Όμως ο Σάρι δεν είναι πολύ πεπεισμένος, όπως ήδη αναφέρθηκε, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Είχε ήδη γίνει, και σας το είπαμε, μια έρευνα της Λέστερ.

Τώρα όμως πρέπει να καταλάβουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, πρέπει να ολοκληρώσουμε το βαλς των πάγκων: Ο Παλαντίνο θα πάει στη Φιορεντίνα μετά την κίνηση που σας αποκαλύψαμε να εμφανιστεί στη συνάντηση με τους βιόλα.

Ο Ιταλός μπορεί να μπει στον διαγωνισμό για τη Λάτσιο, ακόμα κι αν τον έχει αναζητήσει η Μπολόνια. Εξαρτάται από τον Τούντορ, μια κατάσταση που πρέπει να ακολουθήσει, επίσης -όπως είπε- ενόψει της Μπολόνια. Μπορεί ο Σάρι να επιστρέψει στη Λάτσιο; Κανείς δεν τον έχει ρωτήσει μέχρι στιγμής, αλλά πριν από αρκετές μέρες δεν αποκλείσαμε αυτό το σενάριο στο παρασκήνιο, χωρίς να προχωρήσουμε παρακάτω. Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός βιάζεται''.



Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Λεφτά, μετοχές, super car και μεγάλα χρέη στον πίνακα που παρουσίασε ως «Πόθεν Έσχες» ο Κασσελάκης

Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται διήμερο με 38άρια και σκόνη σε πολλές περιοχές - Πότε θα δροσίσει

Δάγκειος πυρετός - Μαγιορκίνης: Πόσες είναι οι πιθανότητες να εμφανιστεί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr