Αταμάν: «Είμαι καλύτερος από τον Αντσελότι»

Με δόση χιούμορ, ο Εργκίν Αταμάν απάντησε στους Ιταλούς πως είναι καλύτερος από τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος πριν μερικές ημέρες κατέκτησε ξανά το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης

ataman
Στην εκπομπή Sport Club στην Ιταλία φιλοξενήθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας φυσικά για τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του Παναθηναϊκού καθώς και για τους επερχόμενους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Με τον Τούρκο προπονητή των «πρασίνων» να δίνει μία ατάκα στους Ιταλούς, όταν ο παρουσιαστής του έκανε χιούμορ, λέγοντας πως «κερδίζεις όπου πας σαν τον Κάρλο Αντσελότι». Με τον Αταμάν να απαντάει «εγώ είμαι καλύτερος».

Από εκεί και πέρα ο Αταμάν μίλησε για την αγάπη που έχει πάρει από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό. «Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Αθήνα είδα πολύ σεβασμό. Σε όλες τις ομάδες που έχω προπονήσει υπήρξαν ιστορικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού».

Για το αν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη της Βίρτους: «Τώρα σκέφτομαι τους τελικούς στην Ελλάδα. Πολλοί ατζέντηδες μας προτείνουν παίκτες, αλλά πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το αν θα εργαζόταν στη Βίρτους: «Έχω πολλούς φίλους στην Μπολόνια, όπως και σε όλη την Ιταλία, ενώ πάω συχνά για διακοπές στη Σαρδηνία. Η Βίρτους είναι μια πολύ καλή ομάδα εδώ και χρόνια. Στο επάγγελμά μας δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, μετά θα δούμε. Όμως τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης