Αταμάν: Σημαντικό το πώς θα το διαχειριστούν οι παίκτες, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference

Αταμάν: Σημαντικό το πώς θα το διαχειριστούν οι παίκτες, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference

Ο Εργκίν Αταμάν στην συνέντευξη Τύπου των τελικών της Stoiximan Basket League στάθηκε στο φορτωμένο πρόγραμμα της σειράς, τις νίκες στη Stoiximan Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Conference

Ataman4
Οι τελικοί της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και Ολυμπιακό ξεκινούν την Τετάρτη 5 Ιούνη και μια μέρα πριν έγινε η συνέντευξη Τύπου. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε και για το Conference που κατέκτησαν οι Πειραιώτες, ενώ πρόσθεσε πως θα είναι σημαντικό το πως θα διαχειριστούν τους τελικούς οι παίκτες. Επίσης στάθηκε στους γκαρντ στο σύστημα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:
Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα από τις μάχες των ψηλών: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί σε όλη τη σεζόν ήταν στο πολύ υψηλό επίπεδο Συγχαρητήρια και στους φίλους του Ολυμπιακού για το Conference. Παίξαμε 7 ματς, αλλά χάσαμε τα 4. Αλλά πήραμε 3 ματς στη Βasket League. Οι ψηλοί παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και οι γκαρντ στο δικό μου σύστημα. Θα είναι μια σκληρή σειρά όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Ελπίζω όλοι να μιλάνε μετά τα ματς για το άθλημα του μπάσκετ. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα διαχειριστούν τα ματς οι παίκτες».

Για το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των τελικών και το τι αλλάζει στην προετοιμασία: «Δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, να παίξουν τόσα ματς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation. Εγώ πρέπει να κάνω ορισμένες προσαρμογές».

Για την μεταγραφολογία και τις μελλοντικές προσθήκες: «Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει η μεταφρολογία. Είμαστε ομάδα πρωταθλητών, προφανώς θα υπάρξουν κάποιες προσαρμογές. Η διοίκηση έχει κλείσει συμβόλαια με τους παίκτες για κάποια χρόνια. Ατυό ισχύει και για μένα.
Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και στις 2 έδρες, μπορεί να συνέβησαν κάποιες κακές στιγμές, αλλά μικρής λεπτομέρειας. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα για το πολύ θερμό καλωσόρισμα που μου έδειξαν και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Και ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ένας θα κερδίσει», ανέφερε στη συνέχεια.


Για την καταπόνηση των παικτών και τους διεθνείς: «Συμφωνώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε σαν προπονητές των ομάδων γιατί κανείς δεν μας ακούει».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

FTI: Φόβοι για «τσουνάμι» στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση - Οι οδηγίες του γερμανικού tour operator στα ξενοδοχεία

Αμφίπολη: Νέα μοναδικά αριστουργήματα - Οι πανέμορφες γυναίκες από την ανασκαφή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης