Σλούκας: Να... προσγειωθούμε για να πάρουμε και το πρωτάθλημα

Ο αρχηγός των πράσινων έδειξε τη δίψα του Παναθηναϊκού για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει αβαντάζ λόγω του ελληνικού κορμού που διαθέτει

Στη συνέντευξη Τύπου των τελικών της Stoiximan Basket League μίλησε ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στάθηκε στον ελληνικό κορμό της ομάδας του, ενώ πρόσθεσε πως οι πράσινοι πρέπει να προσγειωθούν για να πανηγυρίσουν και το πρωτάθλήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλούκας:
Για το ότι ότι 24 από τις 30 σειρές έχει επικρατήσει η ομαδα με το πλεονέκτημα έδρας: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Υγεία και στις δύο ομάδες, το πρόγραμμα ειναι απαιτητικό. Ο Ολυμπιακός ειναι ομάδα ποιοτική, έχει δείξει πως μπορεί να σπάσει οποιαδήποτε έδρα. Τα 2 τελευταία χρόνια του πρωτάθλημα το παίρνει ο Ολυμπιακός. Να είμαστε τυχεροί για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Παίζει σημαντικό ρόλο ο ελληνικός κορμός. Σε αυτό έχουμε αβαντάζ. Οι γηγενείς παίκτες ξέρουν καλά την ιστορία του Παναθηναϊκού και το τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το τρόπαιο και θα πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού και ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα δύο τελευταίους τίτλους».

Για την Euroleague του 2013 με τον Ολυμπιακό και το ότι μετά κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο για να δείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα αφού δεν κοντραρίστηκαν με τον Ολυμπιακό στο Final Four: «Το 2013 η χρονιά δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Ζούμε το τώρα και το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το πρώτο βήμα αύριο. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Για τη μεταγραφολογία και τις προσθήκες: «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν νομίζω πως θα γίνουν πολλές προσθήκες. Ο κόουτς θα έχει τον βασικό λόγο μαζί με τον προεδρο για τις προσθήκες».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

FTI: Φόβοι για «τσουνάμι» στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση - Οι οδηγίες του γερμανικού tour operator στα ξενοδοχεία

Αμφίπολη: Νέα μοναδικά αριστουργήματα - Οι πανέμορφες γυναίκες από την ανασκαφή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr