Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ της Εσπανιόλ

Τι ισχύει με τον 32χρονο Δανό επιθετικό της Εσπανιόλ που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ

Στις μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση επιθετικού και ένα όνομα που βρίσκεται ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα, είναι του 32χρονου Δανού επιθετικού, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Με την Εσπανιόλ φέτος, είχε συνολικά 41 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και 2 στο Κύπελλο) σημειώνοντας 22 γκολ, με την ομάδα της Βαρκελώνης να παίζει για την επιστροφής της στη La Liga, στα δύο παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ Χιχόν στις 9 και στις 13 Ιουνίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έσμπιεργκ, έκανε πολύ καλό όνομα στη Γαλλία, παίζοντας στην Τουλούζ από το 2013 ως 2017, πήρε μεταγραφική για την Αγγλία και τη Μίντλεσμπρο, παίζοντας δανεικός στη συνέχεια σε Μπορντό και Λεγκανές, η οποία τον έκανε δικό της το 2019.

Το 2020, ήρθε το μεγάλο βήμα, καθώς βρέθηκε στη Μπαρτσελόνα (δαπάνησε 18 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από την Λεγανές) στην οποία έμεινε για μια διετία και από το 2022 είναι στην Εσπανιόλ. Από το 2013 ο Μπρεθγουέιτ έχει καταγράψει 69 συμμετοχές και 10 γκολ με την εθνική ομάδα της Δανίας.

Το συμβόλαιο του με την Εσπανιόλ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και όπως έχει αναφερθεί παλιότερα, η ρήτρα του σε περίπτωση που δεν έρθει η άνοδος, φτάνει τις 600.000 ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

FTI: Φόβοι για «τσουνάμι» στον ελληνικό τουρισμό από την πτώχευση - Οι οδηγίες του γερμανικού tour operator στα ξενοδοχεία

Αμφίπολη: Νέα μοναδικά αριστουργήματα - Οι πανέμορφες γυναίκες από την ανασκαφή

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr