Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκαν και την Τετάρτη οι επαφές με τον Σάρι - Τον περιμένουν, αλλά κοιτάζουν και αλλού οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκαν και την Τετάρτη οι επαφές με τον Σάρι - Τον περιμένουν, αλλά κοιτάζουν και αλλού οι «πράσινοι»

Στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι αποφασισμένοι να περιμένουν τον Ιταλό προπονητή, δουλεύοντας παράλληλα και τις εναλλακτικές λύσεις

Sarri_05_06_2024
Το βράδυ της Τρίτης ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν αλλά οριστική κατάληξη στην υπόθεση δεν υπάρχει και είναι πιθανό η ιστορία να «τραβήξει» ακόμη περισσότερο.

Τα δεδομένα είναι τα εξής:

Στο «πράσινο στρατόπεδο» κρίνοντας-απόλυτα λογικά- πως αξίζει τον κόπο, θα περιμένουν τον Σάρι και θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να οδηγήσουν σε happy end μία υπόθεση που εξαρχής ήταν πάρα πολύ δύσκολη, στα όρια του «θαύματος». Η προετοιμασία για την νέα σεζόν ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, υπάρχουν τα καλοκαιρινά προκριματικά για το Europa League και ο χρονικός ορίζοντας είναι αρκετά μικρός. Όπως και να'χει ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τον Σάρι μέχρι το σημείο εκείνο που δεν θα μπορεί να πράξει διαφορετικά.

Από την άλλη, ο Σάρι δεν έχει κλείσει την πόρτα. Δεν έχει αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, κρατά ζωντανή την επικοινωνία, περιμένοντας ξεκάθαρα να προκύψει κάτι από την Ιταλία και ζητώντας έξτρα χρόνο για να αποφασίσει. Για οικογενειακούς λόγους θα ήθελε ιδανικά να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και αυτή την στιγμή οι διαθέσιμοι πάγκοι είναι αυτοί της Λάτσιο και της Κάλιαρι, όπου το όνομά του «παίζει» στα σχετικά σενάρια, χωρίς για την ώρα να αποτελεί το φαβορί.

Κλείσιμο
Όσο, λοιπόν, ο Σάρι δεν απορρίπτει την προοπτική του Παναθηναϊκού και όσο στο «τριφύλλι» θα κρίνουν πως μπορούν να περιμένουν, η υπόθεση θα παραμένει ανοιχτή, με την ελπίδα όλων στους «πράσινους» αυτό το σίριαλ να ολοκληρωθεί θετικά και να γίνει πραγματικότητα η πιο σπουδαία πρόσληψη προπονητή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, όμως, στον Παναθηναϊκό δουλεύουν εδώ και μέρες τις εναλλακτικές, έχοντας ξεχωρίσει μία περίπτωση προπονητή, ώστε σε περίπτωση που ο Σάρι αρνηθεί, να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ: Η στιγμή που η αστυνομία μπαίνει μέσα στις καταλήψεις σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Δείτε το βίντεο

McDonald's: Bic Mac τέλος στην ΕΕ - Έχασαν το εμπορικό σήμα μετά από δικαστική μάχη με μικρή ιρλανδική εταιρεία

Σον Μπιν: Πορτιέρης άρπαξε τον ηθοποιό από τον λαιμό επειδή δεν έσβηνε το ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης