Ιβάνα Κνολ: Το κορίτσι του Μουντιάλ χώρισε και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Euro για να δει την Κροατία

Η πρώην Μις Κροατία και πιο σέξι φίλαθλος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έδωσε συνέντευξη στη Bild, προαναγγέλλοντας την παρουσία της στη Γερμανία για τους αγώνες του Euro, αλλά και την παρουσία της στην Ελλάδα ως dj μέσα στο καλοκαίρι

Η Εθνική Κροατίας είναι μία από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι Κροάτες μπορεί να έχουν αγωνιστεί σε τελικό και ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, αλλά σε Euro δεν έχουν ανάλογες επιτυχίες καθώς η καλύτερη θέση που έχουν πάρει η είναι η 5η το 2008.

Ωστόσο ο Λούκα Μόντριτς και η παρέα του έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για το τουρνουά της Γερμανίας και το ίδιο ισχύει και για την πιο γνωστή οπαδό του, Ιβάνα Κνολ.



Το «κορίτσι του Μουντιάλ», παρατσούκλι που κουβαλά από το 2022 και τα γήπεδα του Κατάρ όπου είχε προσελκύσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της (πάντα στα χρώματα της Κροατίας) ετοιμάζει βαλίτσες και για τη Γερμανία όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στη Bild, όπου αποκάλυψε και το ότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί.

«Γεννήθηκα στη Φρανκφούρτη και εκεί μέναμε μέχρι τα 8 μου οταν και επιστρέψαμε στην Κροατία», είπε η Κνολ στο γερμανικό μέσο ενημερώνοντας τους απανταχού θαυμαστές της για το πρόγραμμα της στο Euro 2024: «Θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στις 24 Ιουνίου θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό».

Παρόλο που δεν έχει σχέση με τους επερχόμενους αγώνες του Euro, η 26χρονη πρώην Μις Κροατία ενημέρωσε επίσης ότι «πλέον δεν είμαι σε σχέση... Μετά από 10 χρόνια χώρισα με τον σύντροφο μου», ενώ όταν δεν έχει αγώνα η Κροατία θα ήθελε να παίξει μουσική σε κάποιο κλαμπ καθώς όπως δήλωσε είναι και dj, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι θα παίξει το καλοκαίρι και στην Ελλάδα (όπου βρέθηκε πέρσι για διακοπές στη Μύκονο).






«Είμαι DJ της techno και θα ήθελα πολύ να παίξω κάπου. Κατά προτίμηση στο Βερολίνο, το οποίο είναι η Μέκκα της techno. Διαφορετικά θα κάνω συναυλίες για τους χορηγούς μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα κάνω παγκόσμια περιοδεία ως DJ, παίζοντας μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, το Μαρόκο, το Μαυροβούνιο και την Κροατία. Μετά από αυτό, θα επιστρέψω αεροπορικώς στο Μαϊάμι όπου ζω εδώ και δύο χρόνια».

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της στη Γερμανία ακόμη δεν έχει καταλήξει στο τι θα... φορέσει. «Μάλλον θα έχω... αυθόρμητες ιδέες και στη συνέχεια, είτε θα έχω κάτι γρήγορα ραμμένο στα μέτρα μου ή θα κολλήσω την κροατική σημαία σε ρούχα που μου αρέσουν όπως έκανα και στο Κατάρ».

Τέλος η Κνολ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν προτίθεται να ανοίξει προφίλ στο Only Fans.

«Μετά το Κατάρ πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με πείσουν να γίνω μέλος του OnlyFans, αλλά αυτό δεν είναι για μένα, δεν έχω μεγαλώσει έτσι. Τώρα, πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δέχομαι ξανά πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνήματα, αλλά πάντα λέω όχι. Ακόμη και στην κροατική έκδοση του Playboy που έδωσα μια συνέντευξη, δεν τέθηκε θέμα για να κάνω γυμνή φωτογράφιση».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr