Conference League: Η στιγμή που ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ζητά να φύγει η μπύρα από μπροστά του

Μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference και τα μέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο έφεραν στην επιφάνεια μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Στις 15 Ιουνίου 2021, παραμονή του αγώνα Πορτογαλία-Ουγγαρία για το Euro 2020, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των Πορτογάλων, ωστόσο, όταν κάθισε στη θέση του, αντίκρισε μπροστά του δύο μπουκάλια από το γνωστότερο αναψυκτικό παγκοσμίως.

Ο CR7, ο οποίος στα νιάτα του είχε δεχθεί επικρίσεις από συμπαίκτες του γιατί το έπινε μανιωδώς αλλά πλέον είναι μανιακός με την υγιεινή διατροφή, εξαφάνισε τα μπουκάλια από μπροστά του (προκαλώντας απώλειες 4 δισεκατομμυρίων στη χρηματιστηριακή της αξία) και πήρε ένα μπουκάλι νερό, παροτρύνοντας τους δημοσιογράφους να πίνουν «... μόνο νερό».



Κάτι ανάλογο, αλλά για διαφορετικούς λόγους συνέβη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Τις πρώτες ώρες της 30ης Μαΐου (ο τελικός υπενθυμίζουμε ξεκίνησε στις 22:00 και κρίθηκε στην παράταση) ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Κι όταν πήρε τη θέση του, ο διερμηνέας της UEFA τον ρώτησε αν θα ήθελε να φέρει μπροστά του το τρόπαιο του MVP, αλλά και το μπουκάλι μπύρας από την εταιρεία-χορηγό της διοργάνωσης.

Κι ο Μαροκινός αμέσως έβαλε μπροστά του το προσωπικό του βραβείο και ζήτησε ευγενικά (προφανέστατα για θρησκευτικούς λόγους, καθότι ως μουσουλμάνος δεν επιτρέπεται να πίνει αλκοόλ) να φύγει από το... κάδρο η μπύρα.



Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr