ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παπαδόπουλος: «Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα στην Εθνική, αλλά έχω στο μυαλό μου να παίξουν όλοι»

Παπαδόπουλος: «Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα στην Εθνική, αλλά έχω στο μυαλό μου να παίξουν όλοι»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου Νίκος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Τζόλης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ελλάδα κόντρα στη Γερμανία αλλά και την ετοιμότητα που υπάρχει στην ομάδα

Pap_Tzol
Η Εθνική ομάδα φιλοξενείται από τη Γερμανία στο «Borussia Park» (7/6, 21:45) στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και ο Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον Χρήστο Τζόλη μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας.

Αρχικά ο κόουτς είπε:
«Νομίζω ότι υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο EURO αλλά σημασία για το παιχνίδι με τη Γερμανία, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να περάσουμε τη φιλοσοφία μας στα παιδιά. Να μην είμαστε παθητικοί, να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι focus στην ομάδα, την αγαπούν, προσπαθούν πολύ, έχουν αφήσει πίσω τη στεναχώρια στο EURO και θα έχουμε μία καλή εικόνα. Είμαι σίγουρος για αυτό. Αυτό που έχω διακρίνει, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν να μπουν στο EURO και είναι τιμή για εκείνους να φορούν το εθνόσημο. Το έχουν δείξει. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική και η στρατηγική αλλά πάντα έχω στο μυαλό, είναι αυτό που διακρίνει τον Έλληνα. Να μπουμε στον αγωνιστικό χώρο, να το χαρούμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να κάνω πολλές αλλαγές γιατί είμαι λίγο καιρό. Μπορώ να τους αλλάξω την ψυχολογία για να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Για το τι θα παίξει ρόλο: «Το πάθος είναι σημαντικός παράγοντας. Να ακολουθήσουν το πλάνο και τη στρατηγική και να μπουν να χαρούν το παιχνίδι».

Για το τι πρόσωπα θα αλλάξει: «Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Γερμανία. Θα προσπαθήσω να βάλω κάποια στοιχεία εγώ με βάση τον αντίπαλο και παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία. Νομίζω δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές».

Για το αν έχει στο μυαλό να βάλει όλους τους παίκτες: «Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου έχω να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες επειδή έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έξι αλλαγές στα παιχνίδια. Θα προσπαθήσω να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και στα νέα που έχουν έρθει. Μερικές φορές προβληματίζεσαι στο κοουτσάρισμα μέσα στο ματς αλλά στο μυαλό μου έχω να δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής».

Για τον Τζόλη: «Η εξέλιξη του ήταν πολύ καλή, είχε εξαιρετική σεζόν για γκολ και ασίστ και για αυτό έχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες»

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πολλές φορές το κίνητρο υπάρχει από μόνο του όταν παίζεις με μία καλή ομάδα. Με την εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις, θα έχουμε μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που φαντάζεται κάποιος και απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Τζόλης σημείωσε:
Κλείσιμο
«Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί Έλληνες στην περιοχή και θέλουμε να τους δούμε στο γήπεδο και με τη Γερμανία. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε σε ένα ωραίο γήπεδο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα φανεί αύριο τι στοιχεία μπορώ να δώσω, έχω παίξει ήδη 13 παιχνίδια, ελπίζω να βοηθήσω, να έχουμε μία θετική εικόνα, να έχουμε τελικές προσπάθειες, είμαι ένας επιθετικός που προσπαθεί να δημιουργεί και θα το δείξω και αύριο».

Για το ότι θα αγωνιστεί σε γνώριμο περιβάλλον: «Είναι δίπλα στην πόλη που μένω, σε ένα ωραίο γήπεδο, μου ταιριάζει η Γερμανία σαν χώρα και ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αν είναι έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο: «Είναι πολύ νωρίς για να το πω. Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα, να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είναι τελείως διαφορετικό από το συλλογικό επίπεδο».

Για την ευκαιρία που έχει με τους άνδρες της Ελλάδας: «Είναι σημαντική η ευκαιρία, σε ένα δυνατό φιλικό, έχω να παίξω καιρό στην Εθνική Ομάδα σε επίπεδο ανδρών. Ανυπομονώ πολύ να αγωνιστώ και ελπίζω να έχω μία καλή εμφάνιση».

Και ολοκλήρωσε: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να βρεθούμε στο EURO. Τώρα κοιτάμε το μέλλον, το παιχνίδι με τη Γερμανία, με τη Μάλτα και να έχουμε μία θετική εξέλιξη στο μέλλον της Εθνικής»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης