Τέλος από το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης

Τέλος από το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης

O 42χρονος προπονητής θα αφήσει το Περιστέρι και θα αφοσιωθεί, για την ώρα, στην Εθνική ομάδα

spanoulis
Το αντίο του Βασίλη Σπανούλη ακολούθησε μετά το τέλος του μικρού τελικού του Περιστερίου με τον Άρη, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

"Είχαμε μία κουβέντα με τη διοίκηση, εμένα τελείωσε το συμβόλαιό μου στο Περιστέρι. Είχαμε μία κουβέντα, δυστυχώς η διοίκηση δεν θέλει να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο που έχουμε. Δεν μπορεί κανένας να πει πόσα λεφτά θα πάρει ο καθένας" ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση με την οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους κυανοκιτρίνους.

Ενώ για το μέλλον του, ο 42χρονος προπονητής, είπε: "Είχα προτάσεις και μέσα στη χρονιά. Δεν ήθελα να μιλήσω από τη στιγμή που σέβομαι την ομάδα του Περιστερίου. Είχε γίνει κουβέντα και έγινε μία δεύτερη. Δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στην τσέπη άλλων. Ο κύριος Κότσης έχει βάλει πολλά χρήματα στην ομάδα. Μόνο ευλογία και χαρά νιώθω ότι ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα από εδώ"

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t83slbsku9)
Κλείσιμο


Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την κατάληψη τη 3ης θέσης, ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στην ΕΡΤ είχε παραπέμψει σε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το μέλλον του.

«Το Περιστέρι έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Κάναμε περήφανη όλη την πόλη. Πήγαμε σε Final Four, πήγαμε σε τελικό Κυπέλλου, πήραμε το δικό μας πρωτάθλημα δύο σερί χρονιές» είπε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου bwin και συνέχισε: «Ήταν δύο εκπληκτικά χρόνια εδώ, τους ευχαριστώ όλους στην ομάδα. Θα μιλήσω μετά στη συνέντευξη Τύπου για το μέλλον μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1t7uw2tjyhd)


Όσο για την Εθνική ομάδα της οποία θα ηγηθεί στο Προολυμπιακό από την άκρη του πάγκου της; «Η Εθνική είναι μία, είναι η πατρίδα μας και υπεράνω όλων. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κάνουν μερικοί... Πρέπει να ενωθούμε και να είμαστε όλοι μαζί για το καλό του ελληνικού αθλητισμού»

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Χάθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

ΕΟΔΥ: Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης