Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση

«Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση», δήλωσε η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα

tsitsipas_xr
Για την πολυσυζητημένη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια Πάολα Μπαντόσα, μίλησε η μητέρα του Έλληνα πρωταθλητή, Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη.

Ειδικότερα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ρωσίδα πρώην τενίστρια αφού περιέγραψε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, τον χαρακτήρισε καλό μαθητή που μαθαίνει γρήγορα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. «Στη ζωή είναι πολύ πολύ καλύτερα», υποστήριξε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1tnn209nsp5)


Κλείσιμο
Σε ερώτηση πώς βρίσκει την επανασύνδεση του γιου της με την Μπαντόσα, η ίδια απάντησε:

«Ειναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου».

«Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάολα ποτέ να παίζει τένις, αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου», πρόσθεσε.

«Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγατα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι».

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια απαντά:

«Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχεση», λέει χαρακτηριστικά.

Παλαιότερο βίντεο: Έξαλλος ο Έλληνας τενίστας, δεν άντεξε άλλο να ακούει παρατηρήσεις από τη μητέρα του στα ρώσικα, την έβρισε και της είπε να φύγει από το box

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csrd5cfsfvcx)


Ποια είναι η Ρωσίδα μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

H Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1964 στη Μόσχα. Ο πατέρας της, Σεργκέι Σάλνικοφ, ήταν ποδοσφαιριστής -επιθετικός- και μάλιστα, διεθνής.

Η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλ υπήρξε Νο. 1 τζούνιορ παίκτρια στην τότε Σοβιετική Ένωση. Εκπροσώπησε τη χώρα στο Fed Cup και μάλιστα το 1981 κέρδισε την Virginia Wage, κάτοχο τριών Grand Slam τίτλω. Ωστόσο οι περιορισμοί στα ταξίδια της και οι συγκρούσεις με τους προπονητές της ομοσπονδίας - που δεν τους άρεσε το γεγονός πως τότε ο φίλος ήταν από τη Γιουγκοσλαβία - περιόρισε δραματικά τις ευκαιρίες της.

«Κάθε παίκτρια από τη Σοβιετική Ένωση είχε τέτοια προβλήματα τότε, αλλά ειδικά εγώ, ήμουν συνέχεια κάτω από το βλέμμα τους» αποκαλύπτει εκείνη. Σταμάτησε το τένις για ένα χρόνο και σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο της Μόσχας. Χαρακτήρισε αυτή την εμπειρία «πολύ απογοητευτική».

Αφού έφυγε από τη Σοβιετική Ένωση, κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι το Νο. 194 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Οκτώβριο του 1990, παίζοντας περισσότερο σε πρωταθλήματα τοπικών club της Γαλλίας.

Αργότερα νώρισε τον Απόστολο Τσιτσιπά, με τον οποίο παντρεύτηκε και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε στα βράχια και μετά στη θάλασσα - Το σενάριο που εξετάζεται για την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC

Δημοτικός υπάλληλος στα Μετέωρα πήρε αναρρωτική και εμφανίστηκε για δουλειά 13 χρόνια μετά

Ο Μητσοτάκης έδωσε carpool συνέντευξη - Το μήνυμα κατά της τοξικότητας, τι θεωρεί νίκες στην πολιτική και τα βιβλία που διαβάζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης