ΠΑΟΚ: Τα λέει με Κωνσταντέλια ο Σαββίδης για την πρόταση της Σάλτσμπουργκ - Δεν προχωράει του Καμαρά

Τι «τρέχει» με Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και η απόσταση με Μπρεθγουέιτ

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να υπάρξει συζήτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, προκειμένου να μιλήσουν απευθείας και οι δύο τους να αναλύσουν όλα τα δεδομένα επί του θέματος και της τελικής πρότασης που έχει γίνει από πλευράς Σάλτσμπουργκ.

Με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες σ’ ότι αφορά την αποχώρηση του «Ντέλια», οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρημένες επαφές με άλλο μεσοεπιιθετικό.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ έχει προχωρήσει και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι «ασπρόμαυροι» τα έχουν βρει με την Μπενφίκα στα 2 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. ευρώ συν 500.000 μπόνους) και απομένει η συμφωνία με τον Γάλλο χαφ για το τριετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με τον Στέφαν Σβαμπ για ανανέωση ενός χρόνου και το θέμα του θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες απομένουν και με τον Τόμας Κεντζιόρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει επίσημη πρόταση στον Μπρεθγουέιτ, υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό, ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εσπανιόλ στη La Liga 2 στις 23 του μήνα.

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Μαντί Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά για την ενίσχυσή του στην μεσαία του γραμμή, όμως τελικά φαίνεται πως αυτή δεν θα προχωρήσει, αφού εκείνος αποσύρθηκε από την υπόθεση του ποδοσφαιριστή.

O 27χρονος μέσος από την Γουινέα, που πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, δεν απάντησε στην υψηλή πρόταση πυο του κατέθεσε ο «δικέφαλος του βορρά», η οποία έφτανε το 1,5 εκατ ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Κάπως έτσι οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να κάνουν πίσω, αφού θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως τυχόν βρει κάποια καλύτερη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τελεσίγραφο στον Μαντί Καμαρά πως πρέπει να του δώσει μία απάντηση μέχρι σήμερα, αλλιώς θα αποσυρθεί οριστικά.

Υπενθυμίζουμε πως η νέα CEO του ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάροβα είναι ήδη στην Πορτογαλία για να κλείσει οριστικά την υπόθεση του Μεϊτέ και να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή την επιτυχημένη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Πηγή: Gazzetta


Ειδήσεις σήμερα:

Ένα μονοπάτι 1 χλμ. έπρεπε να διασχίσει ο παρουσιαστής του BBC στη Σύμη - Με ενισχύσεις από Ρόδο οι έρευνες

Σάλος με το «μυστικό» διάσημου καταρράκτη της Κίνας που αποκάλυψε πεζοπόρος - Τροφοδοτείται από... σωλήνα

Η «αληθινή Μάρθα» από το Μικρό Ταρανδάκι μηνύει το Netflix για δυσφήμηση και ζητά 170 εκατ. δολάρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr