Γκάλης: Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζαμε με τον Ντράζεν στον Παναθηναϊκό - Δείτε βίντεο

Γκάλης: Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζαμε με τον Ντράζεν στον Παναθηναϊκό - Δείτε βίντεο

Ανήμερα της 31ης επετείου του τραγικού θανάτου του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης αποκάλυψε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι είχαν συφωνήσει ώστε ο «Γιος του Διαβόλου» να έλθει στον Παναθηναϊκό και να γίνει συμπαίκτης με τον «Γκάνγκστερ»

galis
Το καλοκαίρι του 1993, ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στη μεγάλη μεταγραφή του Ντράζεν Πέτροβιτς, η εθνική Κροατίας προετοιμαζόταν για το EuroBasket 1993 και ο «Μότσαρτ» θύμιζε στο κοινό ποιος ήταν.

Μετά από αγώνα στην Πολωνία –προκριματικά- αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Κροατία με τους συμπαίκτες του αλλά να ταξιδέψει με ιδιωτικό όχημα.

Βρεγμένη άσφαλτος, νταλίκα, διαχωριστική νησίδα, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, 17:20, Ντένκεντορφ. Ο Ντράζεν είναι νεκρός, ο χρόνος σταματά, οι καρδιές ακούγονται συλλογικά, μια χώρα πενθεί, ο μπασκετικός κόσμος μουδιάζει και αναζητεί το ταλέντο που πήρε μαζί του ο Κροάτης.

Ανήμερα της 31ης επειτείου από τον θάνατο του Πέτροβιτς, ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε εκείνες τις ημέρες κι επιβεβαίωσε τα περί συμφωνίας του αδικοχαμένου Κροάτη με τους πράσινους: «Στα ελληνικά έχουμε μια παροιμία: Χάθηκε η μπάλα! Αναρωτιέμαι πως θα ήταν να παίζουμε μαζί. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου είχε πει ότι είχαν συμφωνήσει και ήμουν πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς το τραγικό δυστύχημα και η απώλεια του Ντράζεν άφησαν το μπάσκετ φτωχότερο. RIP Drazen Petrovic 7/6/93».

Κλείσιμο
@nickgalis.com

NG & Drazen: can you imagine these 2 as teammates? We were almost there but on 7/6/93 fate decided otherwise... RIP Drazen Petrovic basketball@ #legacy #europe #nba

♬ Epic Inspiration - AShamaluevMusic


Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης