Σάρι: «Το βρίσκω δύσκολο να συνεχίσω στο εξωτερικό την καριέρα μου»

Σάρι: «Το βρίσκω δύσκολο να συνεχίσω στο εξωτερικό την καριέρα μου»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι που αποτελεί διακαή πόθο του Παναθηναϊκού μίλησε για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας του, τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, την επιθυμία του να παραμείνει στην Ιταλία και την δυσκολία του να εργαστεί στο εξωτερικό αυτή την στιγμή

sarri_pao
Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί το απόλυτο πρόσωπο των ημερών στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν την απάντησή του στην μυθική πρόταση που του έχει κατατεθεί. Το Τριφύλλι παλεύει για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, με τον Ιταλό προπονητή να μιλά για το μέλλον της καριέρας του στο περιθώριο μίας ποδοσφαιρικής εκδήλωσης στην πατρίδα του.

Ο 65χρονος κόουτς αναφέρθηκε σε οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπισε, στην δυσκολία να βρει ομάδα στην Ιταλία αλλά και στην δυσκολία να φύγει για να δουλέψει αυτή την στιγμή στο εξωτερικό.

Sarri_Sky


Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά με το μέλλον της καριέρας του στο Skysports:

«Ας ελπίζουμε ότι θα επιστρέψω στους πάγκους το συντομότερο δυνατό. Ξόδεψα τους δύο πρώτους μήνες χωρίς δουλειά, σε οικογενειακά προβλήματα. Έπειτα δεν ένιωσα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα η επιθυμία αυτή μεγάλωσε και νομίζω πως σε ένα ή δύο μήνες θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Είναι δύσκολο αυτή την στιγμή με την κατάσταση στην αγορά να βρω μια λύση στην Ιταλία αλλά βλέπω και δύσκολο να πάω στο εξωτερικό, από εκεί έχω προτάσεις. Όσον αφορά την Σεβίλλη υπήρχαν κάποια αρχικές επαφές αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου. Έτσι αυτή η συζήτηση δεν προχώρησε πολύ μακριά».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στο όνομα του Τάιλερ το σπίτι στο Κολωνάκι, πλήρωσε με τραπεζικό έμβασμα 1,76 εκατ. ευρώ (δείτε το συμβόλαιο)

Μητέρα Τσιτσιπά για Μπαντόσα: Είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση


Σύρος σκότωσε την 18χρονη κόρη του στην Ολλανδία επειδή είχε Ολλανδό σύντροφο και ήθελε να βγάλει τη μαντίλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης