Άναψαν τα αίματα με Σλούκα και Κάνααν: Η χειρονομία του παίκτη του Ολυμπιακού στον αρχηγό του Παναθηναϊκού - Δείτε βίντεο

Άναψαν τα αίματα με Σλούκα και Κάνααν: Η χειρονομία του παίκτη του Ολυμπιακού στον αρχηγό του Παναθηναϊκού - Δείτε βίντεο

Ο Σλούκας έδειξε τα 7 αστέρια στο σήμα των «πρασίνων» στα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του - Ο Κάνααν του έδειξε τα... χρήματα

MixCollage-08-Jun-2024-01-32-AM-101
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR για το Game 2 στους τελικούς της Stoiximan Basket League επικρατώντας με 92-86 και έφτασε πλέον τη σειρά στο 2-0. Με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία νίκη μακριά από το να «στεφθούν» πρωταθλητές Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ, ο Κώστας Σλούκας σταμάτησε με φάουλ τον Άλεκ Πίτερς και έγινε αποδέκτης πολλών υβριστικών συνθημάτων.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με μια χαρακτηριστική κίνηση έδειξε το... σήμα των «πρασίνων» προκαλώντας ακόμα περισσότερο την αντίδραση της εξέδρας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1u0924bi64x)
Κλείσιμο


Λίγο πριν από τη λήξη του Game 2 στο ΣΕΦ, άναψαν για τα... καλά τα αίματα με τον Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται από το ματς με δύο τεχνικές ποινές για έντονες διαμαρτυρίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1u2ib7ivvgx)


Ο Αϊζάια Κάνααν στη συνέχεια έπιασε τον διάλογο με τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση με τα δάχτυλα του χεριού του για... χρήματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1u2gtqj5nxt)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης