Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ημέρες για τον επόμενο προπονητή - Ο Ντιέγκο Αλόνσο που παρουσιάζεται «κλεισμένος» και ο Σάρι

Παναθηναϊκός: Κρίσιμες ημέρες για τον επόμενο προπονητή - Ο Ντιέγκο Αλόνσο που παρουσιάζεται «κλεισμένος» και ο Σάρι

Οι «πράσινοι» μετρούν πλέον αντίστροφα προκειμένου να εισπράξουν τη θετική, ή αρνητική, απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι

diego-alonso-coach
Καθοριστικό είναι το επόμενο διήμερο για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» μετρούν πλέον αντίστροφα προκειμένου να εισπράξουν τη θετική ή αρνητική, απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έχει λάβει μια πολύ σοβαρή πρόταση από το «τριφύλλι».

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ωστόσο τα «παραθυράκια» φαίνεται να λιγοστεύουν με τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό να επιθυμεί την επιστροφή τους στους πάγκους, αλλά να τονίζει σε συνέντευξη του στο Sky Sports, ότι δυσκολεύεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό εξαιτίας των οικογενειακών προβλημάτων που τον ταλαιπώρησαν τους δυο τελευταίους μήνες.

Στον Παναθηναϊκό ωστόσο, δεν κάθονται με «σταυρωμένα χέρια», αφού στο μικροσκόπιο, αν πει «όχι» τελικά ο Σάρι, έχει μπει ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά.

Πρόκειται για τον 49χρονο Ουρουγουανό τεχνικό ο οποίος είχε διαδεχθεί στον πάγκο της «σελέστερ» τον Όσκαρ Ταμπάρες, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος αντικατέστησε, τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όταν εκείνος αποχώρησε από τη Σεβίλλη.

Κλείσιμο
Οποιαδήποτε ωστόσο και αν είναι η καθοριστική εξέλιξη στο θέμα, ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» θα αποφασίσει τόσο για τα μεταγραφικά, όσο και για τις ανανεώσεις, γνωρίζοντας ήδη, όσα θα πρέπει να ξέρει για το ρόστερ και τους στόχους της ομάδας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί μία ημέρα πριν τις ευρωεκλογές


Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον δημοσιογράφο του BBC που εξαφανίστηκε στη Σύμη - Τα τελευταία στοιχεία για την διαδρομή του


Ο αστροναύτης του Apollo 8 που τράβηξε την εμβληματική φωτογραφία Earthrise σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα - Δείτε βίντεο με τη συντριβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης