Ο Γιαννακόπουλος σκέφτεται αποχή των παικτών από την Εθνική και μιλά για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ»

Oι αντιδράσεις των πράσινων για τη διαιτησία στη σειρά των τελικών της Basket League συνεχίζονται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο story στο instagram, ανέφερε πως σκέφτεται την αποχή από την Εθνική για τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν παρακολούθησε το ματς από το ΣΕΦ, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία.

O διοικητικός ηγέτης των πράσινων με νέο story στο instagram, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος». Eπίσης έκανε λόγο «για εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία...που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος...Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπευθύνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Ο παρουσιαστής του BBC φεύγει από το Πέδι και κατευθύνεται μόνος στο βουνό - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι Ισραηλινές δυνάμεις απελευθέρωσαν τέσσερις ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας

Μαρουσάκης: Από Τετάρτη έως Παρασκευή η κορύφωση του καύσωνα – Στους 40 με 42 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr