Κάλεσε τις αδερφές του για διακοπές στη Νέα Υόρκη και τις... παράτησε γιατί κλήθηκε στην Εθνική!

Κάλεσε τις αδερφές του για διακοπές στη Νέα Υόρκη και τις... παράτησε γιατί κλήθηκε στην Εθνική!

Ο Λιούις Μόργκαν στα 27 του χρόνια έζησε την πιο τρελή εμπειρία της ποδοσφαιρική του καριέρας κι από το... πουθενά ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Euro 2024 με την Σκωτία

Lewis_Morgan2
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Ρέιντζερς, αλλά αφού δόθηκε στην Σεντ Μίρεν στα 21 του βρέθηκε στη Σέλτικ.

Πριν κάποια χρόνια μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν αδιανόητη, ωστόσο ο Λιούις Μόργκαν δεν προκάλεσε ιδιαίτερο θόρυβο με τους Κέλτες και αφού δόθηκε δανεικός στη Σάντερλαντ, τον Ιανουάριο του 2020 πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στο MLS. Αρχικά στην Ίντερ Μαϊάμι (στην πρό Μέσι εποχή) και την τελευταία διετία στη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ όπου όντως είναι εξαιρετικός (9 γκολ, 3 ασίστ σε 16 ματς φέτος).

Ο Μόργκαν όταν έκανε τη μεταγραφή στη Σέλτικ είχε βρεθεί και στην Εθνική ομάδα της Σκωτίας, χωρίς όμως να κερδίσει μόνιμη θέση και θεωρητικά δεν είχε και ιδιαίτερες ελπίδες να επιστρέψει.

Έτσι κάλεσε τις δύο αδερφές του να τον επισκεφθούν στη Νέα Υόρκη και να περάσουν λίγες ημέρες μαζί... Μόνο που την ώρα που οι αδελφές του προσγειώνονταν στις ΗΠΑ ο ίδιος ενημερωνόταν από τον προπονητή της Εθνικής Σκωτίας Στιβ Κλαρκ ότι πρέπει να επιστρέψει γιατί θα παίξει στο Euro 2024. Ο τελευταίος είδε σε λίγες ώρες τους επιθετικούς Λίντον Ντάικς, Μπεν Ντόακ να τίθενται νοκ άουτ και πιάνοντας στον ύπνο τους πάντες ενημέρωσε τον Μόργκαν ότι πρέπει να ταξίδεψει στην πατρίδα για να ενσωματωθεί στην εθνική.

Κλείσιμο


«Ήταν... χαοτικό όλο αυτό που συνέβη. Οι αδελφές μου μόλις είχαν φτάσει στη Νέα Υόρκη και ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική!», εξήγησε στο BBC συμπληρώνοντας ότι χωρίς δεύτερη σκέψη άφησε τις αδελφές του πίσω και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Πολωνία όπου βρίσκεται η αποστολή.

Μάλιστα χθες μπήκε ως αλλαγή στο φιλικό με την Φινλανδία και προφανώς τώρα πρέπει να κανονίσει να έρθει ολη η οικογένεια στη Γερμανία για να τον δει από κοντά.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Ο παρουσιαστής του BBC φεύγει από το Πέδι και κατευθύνεται μόνος στο βουνό - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι Ισραηλινές δυνάμεις απελευθέρωσαν τέσσερις ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας

Μαρουσάκης: Από Τετάρτη έως Παρασκευή η κορύφωση του καύσωνα – Στους 40 με 42 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης