Αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ σε Σάλτσμπουργκ: «Δεν πωλείται ο Κωνσταντέλιας»!

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψαν την τελευταία πρόταση της Σάλτσμπουργκ - Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενημέρωσαν την αυστριακή ομάδα πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν πωλείται!

Μετά από συνομιλία των δύο ανδρών, είναι αμοιβαία η επιθυμία Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια να μην αποχωρήσει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με μεταγραφή για την Σάλτσμπουργκ.

Οι Αυστριακοί εδώ και ενάμιση χρόνο «πολιορκούσαν» τον ΠΑΟΚ και τον 21χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, έμοιαζαν να έχουν φτάσει πολύ κοντά σε μια ιστορική μεταγραφή, ανεβάζοντας διαρκώς τις οικονομικές προσφορές προς τους «ασπρόμαυρους», με την τελευταία πρόταση να ξεπερνάει τα 17,5 εκατομμύρια Ευρω.

Ωστόσο η κοινή απόφαση Σαββίδη – Κωνσταντέλια ήταν ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην πρόταση των 17,5 εκατ. Ευρώ και 17,5% ποσοστό μεταπώλησης.

Έτσι ο «Ντέλιας» δεν θα πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι! Εξάλλου δεν είχε τέτοιες προθέσεις, ούτε τον… τρέλαινε η προοπτική της μεταγραφής στην Σάλτσμπουργκ.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί πως ο παίκτης έχει κλείσει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ. «Εχουμε μπροστά τον μεγάλο στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε στην ομιλία του προς τους οπαδούς της ομάδας στη μεγάλη γιορτή της «Θύρας 4», κάτι που θα επανέλαβε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια, την παρουσία του οποίου τη θεωρεί πολύ σημαντική.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Ο παρουσιαστής του BBC φεύγει από το Πέδι και κατευθύνεται μόνος στο βουνό - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι Ισραηλινές δυνάμεις απελευθέρωσαν τέσσερις ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας

Μαρουσάκης: Από Τετάρτη έως Παρασκευή η κορύφωση του καύσωνα – Στους 40 με 42 βαθμούς οι μέγιστες θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr