Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τούχελ συναντήθηκε με την Ράτκλιφ

Ο Γερμανός τεχνικός που ο οποίος αποχώρησε από τη Μπάγερν, είναι βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

tuchel_192057
Η Γιουνάιτεντ έκλεισε τη σεζόν μετην κατάκτηση του Κυπέλλου και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο δέκα ημέρες αργότερα όλα παραμένουν ρευστά όσον αφορά το ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη χρονιά.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει και η Bild σήμερα αποκαλύπτει ότι την περασμένη εβδομάδα ο μέτοχος μειοψηφίας (αλλά υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος) Σερ Τζιμ Ράτκλιφ συναντήθηκε στο Μονακό με τον Τόμας Τούχελ.

Bild


Κλείσιμο
Ο Γερμανός τεχνικός ανέλυσε στον Βρετανό μεγιστάνα το όραμα του για τη Γιουνάιτεντ, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται η πλήρης αξιοποίηση του Τζέιντον Σάντσο, αλλά και του Μέισον Μάουντ (με τον τελευταίο έχει συνεργαστεί στην Τσέλσι).

Ο Ράτκλιφ φαίνεται να έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Τούχελ, από τα όσα πέτυχε στην Τσέλσι, ωστόσο όσο οι μέρες περνούν τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα ο Τεν Χαγκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Άνοιξαν οι κάλπες - Πού και πώς ψηφίζουμε

Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πότε έρχεται ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης