Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο έφτασε στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο έφτασε στην Αθήνα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ντιέγκο Αλόνσο προκειμένου αύριο Δευτέρα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό

27844295
Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν η πρώτη εναλλακτική μετά το όχι του Σάρι, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα. Ο 49χρονος προπονητής θα υπογράψει αύριο Δευτέρα το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Το who is who του Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μια καριέρα 13 χρόνων στους πάγκους. Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα το 2011, όταν ανέλαβε την Μπέλα Βίσα (Ουρουγουάη) και εν συνεχεία είχε σύντομα περάσματα από την Γκουαράνι (Παραγουάη) και την Πενιαρόλ.

Το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του το έκανε στην Πατσούκα, στην οποία έμεινε μια τετραετία (2014-2018). Κάθισε στον πάγκο των Μεξικάνων σε 173 παιχνίδια και κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16, όσο και το Champions League της CONCACAF το 2017.

Το 2018 άλλαξε ομάδα αλλά όχι χώρα, καθώς παρέμεινε στο Μεξικό για λογαριασμό της Μοντερέι, με την οποία κέρδισε ξανά το Champions League της CONCACAF εκείνης της σεζόν. Τον Δεκέμβριο του 2019 μετακόμισε στις ΗΠΑ, για λογαριασμό της Ίντερ Μαΐάμι και έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2021.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης