Διεθνή φιλικά: Στο μηδέν κόλλησε η Γαλλία με τον Καναδά, δύσκολη νίκη για την Ιταλία - Δείτε βίντεο

Διεθνή φιλικά: Στο μηδέν κόλλησε η Γαλλία με τον Καναδά, δύσκολη νίκη για την Ιταλία - Δείτε βίντεο

Λίγες μέρες πριν «ριχθούν» στην αρένα του EURO 2024 τόσο η Γαλλία όσο και η Ιταλία δεν... έπεισαν με τις εμφανίσεις τους - Ο Γιόβετιτς σκόραρε στη φιλική ήττα του Μαυροβουνίου από τη Γεωργία

MixCollage-10-Jun-2024-12-30-AM-2458
«Καμπανάκια» για δύο από τις κραταιές δυνάμεις της Ευρώπης που απέτυχαν και προβλημάτισαν στις τελευταίες τους πρόβες πριν το EURO 2024.

Η Γαλλία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Καναδά στο Μπορντό, λίγο πριν αναμετρηθεί με την Πολωνία (16/06), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ψυχολογίας. Πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση, οι Μπλε «κόλλησαν» στο 0-0, με τον μεγάλο τους σταρ πάντως, Κιλιάν Μπαπέ, να προστατεύεται λόγω ενός μικρού προβλήματος τραυματισμού και να αγωνίζεται μόλις 15 λεπτά. Οι Γάλλοι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες και σπατάλησαν τις κορυφαίες τους στιγμές στο τέλος με τους Κόλο Μουανί και Μπαπέ.

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Σαλιμπά, Ουπαμεκανό (63' Κονατέ), Ερναντέζ (46' Μεντί), Καντέ, Καμαβινγκά, Ντεμπελέ (74' Κομάν), Γκριεζμάν (87' Κόλο Μουανί), Τουράμ (74' Μπαπέ), Ζιρού (63' Μπαρκολά)

Νίκησε με το ζόρι τη Βοσνία η Ιταλία

Νωρίτερα, η Ιταλία «λύγισε» τη Βοσνία 1-0 και πήρε μια σχετική ψυχολογική ώθηση πριν την πρεμιέρα της στο EURO κόντρα στην Αλβανία (15/06). Οι Ιταλοί άνοιξαν με το πανέμορφο βολέ του Φρατέζι στο 38' και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ταυτόχρονα όμως, έδειξαν πιο... τρωτοί από όσο θα αναμενόταν στα μετόπισθεν και έδωσαν χώρους στη Βοσνία, κυρίως με ατομικά λάθη στην άμυνα.

Δείτε εδώ το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Κλείσιμο
Ιταλία: Ντοναρούμα, Νταρμιάν, Μποντζόρνο, Καλαφιόρι, Μπελανόβα (65' Ντιμάρκο), Ζορζίνιο (65' Πελεγκρίνι), Φατζόλι (65' Κριστάντε), Καμπιάσο, Φρατέζι (76' Φολαρούνσο), Κιέζα (77' Ρασπαντόρι), Σκαμάκα (84' Ρετέγκι)

Ο Γιόβετιτς σκόραρε στη φιλική ήττα του Μαυροβουνίου από τη Γεωργία

Η Γεωργία στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν ταξιδέψει στη Γερμανία για το EURO 2024 νίκησε το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα με 3-1. Για τους φιλοξενούμενους ο Γκιόργκι Σενγκέλια του Παναιτωλικού ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 66', ενώ για τους γηπεδούχους ο Στέφαν Γιόβετιτς ήρθε από τον πάγκο στην αρχή του δεύτερου μέρους και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Για τους Γεωργιανούς αγωνίστηκε 74 λεπτά και ο μέσος του ΟΦΗ, Μάρκο Μπάκιτς.

Στο 66ο λεπτό του φιλικού ο 34χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε φοβερό τελείωμα με πλασέ στην κίνηση και μείωσε προσωρινά το σκορ σε 2-0. Ο Γιόβετιτς σε 78 εμφανίσεις με το εθνόσημο έχει σκοράρει 36 γκολ.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών - H ροή από το υπουργείο Εσωτερικών

Ο Youtuber Φειδίας έκανε την έκπληξη στην Κύπρο - Βγήκε τρίτη δύναμη πίσω από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του Μόσλεϊ - Οι πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης