Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Σκούπα» και πρωτάθλημα ή... θρίλερ;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Σκούπα» και πρωτάθλημα ή... θρίλερ;

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (21:15 στην EΡΤ 3), με τους Πειραιώτες να θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρωτάθλημα και τους πράσινους να ψάχνουν τρόπο να μείνουν ζωντανοί στους τελικούς

canaan-sloukas
Πράξη τρίτη στο έργο των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21:15, EΡΤ 3), στον τρίτο τελικό. Οι Πειραιώτες με νίκη κατακτούν το 3ο σερί πρωτάθλημα τους, ενώ οι πράσινοι μειώνουν τη σειρά σε 2-1 και δίνουν νέο ενδιαφέρον.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει (όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό) τον Μουσταφά Φαλ.

Ένταση στο Game 2 και... τρίτο ημίχρονο

To Game 2 δεν ήταν ήρεμο. Η ένταση στο παρκέ, στα τελευταία λεπτά του Game 2 των τελικών της Stoiximan Basket League, έφερε την αποβολή του Εργκίν Αταμάν.

Μία λεκτική αντιπαράθεση του Αϊζάια Κάνααν με τον Κώστα Σλούκα, έφερε την παρέμβαση του Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής είχε έντονο διάλογο και με τους διαιτητές. Ο πάγκος του Παναθηναϊκού χρεώθηκε μία τεχνική ποινή, ο Αταμάν δέχτηκε άλλες δύο και είδε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Κλείσιμο
Μετά το τέλος του ματς ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και κατέκρινε τη συμπεριφορά των παικτών των «ερυθρόλευκων».

Στον αντίποδα ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν θέλω να δυναμιτίσω κανένα κλίμα, δε νομίζω ότι μίλησε κανείς από τους παίκτες μου στον κύριο Αταμάν».

Μάλιστα το πράγμα δεν έμεινε εκεί, αφού η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων με ανάρτηση του, ανέφερε πως σκέφτεται αποχή από την Εθνική για τους παίκτες της ομάδας του, ενώ έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό μπάσκετ»

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης