Ολυμπιακός: Έχει βάλει σε νέα βάση τις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο έχοντας ως απόλυτο σύμμαχο τον Κάρμο

Ολυμπιακός: Έχει βάλει σε νέα βάση τις διαπραγματεύσεις με την Πόρτο έχοντας ως απόλυτο σύμμαχο τον Κάρμο

Η υπόθεση της παραμονής του δίμετρου στόπερ είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό που επιχειρεί να τον κρατήσει με έναν νέο δανεισμό και διαφορετική οψιόν

carmo
Ο Νταβίντ Κάρμο απέδειξε με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός ήταν για την άμυνα του Ολυμπιακού και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και βέβαια το πόσο επιδραστικός υπήρξε στο σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Επόμενο και λογικό είναι ο Ολυμπιακός να έχει μπει σε μία νέα βάση συζήτησης με την Πόρτο για να κρατήσει τον παίκτη με τη φόρμουλα ενός νέου δανεισμού (κυρίως με αυτόν τον τρόπο) και βάζοντας παράλληλα και μία πιο χαμηλή οψιόν από τα 17.5 εκατ. ευρώ. Σε μία από τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία η Πόρτο έδειχνε διατεθειμένη να πέσει σε μία ρήτρα της τάξεως των 14 εκατ. ευρώ αλλά να είναι ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αλλά και για ένα τελικό deal έχοντας ξεκάθαρα τον Κάρμο με το μέρος του. Όπως θα εξακολουθήσει να προσπαθήσει να κρατήσει όλους τους καλούς παίκτες του ρόστερ με τους οποίους έκλεισε τη σεζόν. Ο 24χρονος διεθνής στόπερ είναι πάντως ένας μεγάλος σύμμαχος των Πειραιωτών σε αυτήν την υπόθεση.

Ήθελε ξεκάθαρα να έρθει στην ομάδα τον περασμένο Γενάρη και αναμφίβολα επιθυμεί να παραμείνει στον σύλλογο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κάρμο, το... λιοντάρι της άμυνας των Πειραιωτών, δεν ξεχνάει το που βρισκόταν και το τι πέτυχε με τον Ολυμπιακό και σε μία ομάδα όπου βρήκε συμπαίκτες με τους όποιους... έδεσε πολύ καλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν ξεχνά φυσικά ότι με τον Ολυμπιακό πήρε το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο. Δεν βγάζει από το μυαλό του όλα όσα έζησε και το που βρίσκεται τώρα η ποδοσφαιρική του πορεία.

Κλείσιμο
Μάλιστα εφόσον όλα πάνε καλά υπάρχει έτοιμο τετραετές συμβόλαιο για τον διεθνή Ανγκολέζο. Ένα νέο συμβόλαιο για εκείνον με τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο βέβαια είναι να... κλειδώσει η συμφωνία με την Πόρτο και αυτό να μπορέσει να γίνει (ιδανικά) μέσα στον τρέχοντα μήνα, δηλαδή μέσα στον Ιούνιο για τον Κάρμο των 20 αγώνων με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης