O Αλκαράθ τρέχει στην αγκαλιά των γονιών του μετά την κατάκτηση του Roland Garros - Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ιδιαίτερα συγκινητικοί και οι πανηγυρισμοί του Ισπανού τενίστα με τα ball boys - Δείτε όλα τα βίντεο

Τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στο Roland Garros πανηγυρίζει από χθες Κυριακή ο Ισπανός τενίστας Κάρλος Αλκαράθ. Ο 21χρονος πρωταθλητής που πλέον γράφει ιστορία και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερο ταλέντα της παγκόσμιας αντισφαίρισης, δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί τη χαρά του για την τεράστια αυτή νίκη με τους γονείς του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός του Roland Garros στο Twitter, o Ισπανός τενίστας αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο τρέχει προς την εξέδρα για να τους αγκαλιάσει. Βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι για το παιδί τους, δεν σταματούν να τον φιλούν και να ανταποδίδουν και αυτοί τις αγκαλιές.




Ιδιαίτερα συγκινητικοί, όμως είναι και οι πανηγυρισμοί του Ισπανού τενίστα με τα ball boys. Στο πρώτο βίντεο φαίνονται τα παιδιά να τον καταχειροκροτούν και να του φωνάζουν «Κάρλος, Κάρλος» και στο δεύτερο να τον υποδέχονται στις σκάλες φωνάζοντας «Vamos» που σημαίνει «Πάμε» στα ισπανικά.




Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκαράθ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 2-6, 5-7, 6-1, 6-2 και να γίνει ο νέος πρωταθλητής του Roland Garros έπειτα από έναν τελικό αντάξιο των προσδοκιών, που κράτησε 4,5 ώρες και 5 σετ.






O Αλκαράθ θα γινόταν έτσι κι αλλιώς ο νεότερος παίκτης που θα είχε συμμετοχή σε τελικό Grand Slam σε όλες τις επιφάνειες, ωστόσο κατάφερε εκτός απ' αυτό να έχει και τίτλο Grand Slam σε όλες τις επιφάνειες, μόλις έναν μήνα μετά τα 21α γενέθλιά του!

Ο τρομερός Ισπανός είχε κατακτήσει το 1ο του major στο US Open το 2022, σε σκληρή επιφάνεια. Το περσινό καλοκαίρι είχε κατακτήσει το Wimbledon, φυσικά στο γρασίδι, ενώ τώρα έχει ένα Slam και στο χώμα, την ώρα που είναι παράλληλα ο ενεργός πρωταθλητής και στα δυο ευρωπαϊκά Slam!

Eίναι τρομερά αυτά που έχει καταφέρει σε τόσο μικρή ηλικία αυτός ο εντυπωσιακός Ισπανός τενίστας, ο οποίος από σήμερα επιστρέφει και στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, ρίχνοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο.3. Θυμίζουμε πως στο Νο.1 θα βρίσκεται ο Γιανίκ Σίνερ.













Ο Αλκαράθ παρότι έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με το δεξί του πόδι αποδείχτηκε πιο δυνατός σωματικά από τον Ζβέρεφ, ενώ και πνευματικά υπερίσχυσε, αφού στους κρίσιμους πόντους ήταν πιο αποτελεσματικός.
















Ειδήσεις σήμερα:

Meteo: Έρχονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως την Παρασκευή - Ισχυρός καύσωνας Τετάρτη και Πέμπτη

Amber Alert για 11χρονη που εξαφανίστηκε από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία

Φωτιά στην Κερατέα - Καίει ξερά χόρτα, δεν απειλούνται σπίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr