Χωρίς Μπλάζιτς η Σλοβενία στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ισχυρό πλήγμα για μία εκ των βασικών αντιπάλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου)

Η Σλοβενία θα παραταχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά το διάστημα 2-7 Ιουλίου χωρίς τον Γιάκα Μπλάζιτς.

Οι Σλοβένοι ξεκινούν την προετοιμασία τους χωρίς τον έμπειρο γκαρντ της Τσεντεβίτα Ολίμπια, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από πόνους στην πλάτη και θα αναγκαστεί να χάσει το Προολυμπιακό Τουρνουά όπου θεωρούνται βασικοί αντίπαλοι της Εθνικής μπάσκετ.

Ο Μπλάζιτς σημείωσε 14.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά 28.8 λεπτά σε 26 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα και 16.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 29.3 λεπτά σε 18 αγώνες στο EuroCup. Επίσης, ήταν μέλος της Εθνικής Σλοβενίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο EuroBasket 2017.



Πέρα όμως από τον Μπλάζιτς, η απουσία του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα, η αλήθεια είναι ότι στη Σλοβενία υπάρχει τεράστια αγωνία για τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο σούπερ σταρ της Σλοβενίας συμμετέχει αυτές τις ημέρες στους τελικούς του NBA, όπου όμως αγωνίζεται τραυματίας (σε τρία διαφορετικά σημεία: θώρακα, δεξί γόνατο, αριστερό αστράγαλο) και σε κάθε αγώνα σφίγγει τα δόντια για να μπορέσει να βοηθήσει τους Ντάλας Μάβερικς στη σειρά των αγώνων με τους Μπόστον Σέλτικς (οι τελευταίοι προηγούνται με 2-0 νίκες).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές - Δείτε τους σταυρούς που πήραν

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές

Δυσαρέσκεια Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην απονομή του χρυσού - Δεν θέλω να είμαι πειραματόζωο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr