Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στον 4ο τελικό στο ΣΕΦ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ντροπή σας, ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ», έγραφε η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων - «I will attend» ανέφερε σε story του ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ

Μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ στον οποίο ο Παναθηναϊκός επιρκάτησε με 83-76 του Ολυμπιακού και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Basket League, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέφρασε τα παράπονά της για τις διαιτητικές αποφάσεις των Πουρσανίδη, Πιτσίλκα και Μαγκλογιάννη με μια λιτή ανακοίνωση επτά λέξεων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ».

Με χαρακτηριστική ανάρτηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον 4ο τελικό της Stoiximan Basket League (12/6, 21:15).

«I will attend» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο παραθέτοντας την ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Επίσης προηγήθηκε μια σειρά από stories στα οποία έδειξε μια φάση από άλλο παιχνίδι όπου παίκτης σπρώχνει κάποιον άλλον σε προσπάθεια με λέι απ γράφοντας ότι «όταν πάει να πάρει διαφορά ο Παναθηναϊκός».



Επίσης αναφέρθηκε στις βολές του Κέντρικ Ναν με το σχόλιο «Θαύμα Χριστιανοί, εκτέλεσε βολή ο Ναν» ενώ κατέληγε με το «ακόμα και οι σπίκερς βλέποντας τα (οποια) ριπλέι έδειξε η ΕΡΤ ερχόντουσαν σε δύσκολη θέση. Αλλά ο δε θα γίνω γραφικός μιλάει για την διαιτησία σε ματς 30-70».



Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr