Παναθηναϊκός: Ο μοναδικός Έλληνας πρώην συμπαίκτης του Ντιέγκο Αλόνσο

Μοιράστηκε τα αποδυτήρια για ένα μικρό διάστημα με Έλληνα ποδοσφαιριστή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2006 στη Μούρθια

Ο Παναθηναϊκός μπήκε κι επίσημα στη νέα του εποχή με τον Ντιέγκο Αλόνσο στο τιμόνι του. Ο Ουρουγουανός θα καθίσει στον δεύτερο ευρωπαϊκό πάγκο της καριέρας του (μετά τη Σεβίλλη), με τη φιλοδοξία να επιστρέψει το «τριφύλλι» στις επιτυχίες.

Στα χρόνια του ως παίκτης, ο Αλόνσο συνυπήρξε μόλις με έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ποιον; Τον Κώστα Χαλκιά. Οι δυο τους μοιράστηκαν τα αποδυτήρια για ένα μικρό διάστημα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2006 στη Μούρθια, που τότε βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Πάντως, δεν αγωνίστηκαν ποτέ μαζί.

Ο Κώστας Χαλκιάς, που μόλις είχε φύγει από την Πόρτσμουθ, μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και ο Αλόνσο, στα 31 του τότε, μόλις επτά, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Και από τον μοναδικό Έλληνα συμπαίκτη του Ουρουγουανού, φτάνουμε στον μοναδικό του παλιό... γνώριμο από το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο Αλόνσο είχε τον Αργεντινό εξτρέμ στη μεξικάνικη Πατσούκα τη σεζόν του 2017 - 2018. Μάλιστα με τον Ουρουγουανό, ο Παλάσιος «έγραψε» εξαιρετικά νούμερα με συμμετοχή σε ένα γκολ ανά παιχνίδι (7 τέρματα και 3 ασίστ) σε 20 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του. Ωστόσο, δεν θα σμίξουν ξανά στον Παναθηναϊκό, μιας και δείχνει απίθανο Παλάσιος και «τριφύλλι» να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά τη λήξη του συμβολαίου στο τέλος του Ιουνίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε την κυνήγησε και τη σκότωσε

O Νίκος Δήμου στον Δανίκα: «Η δυστυχία τού να είσαι Eλληνας» ισχύει και σήμερα

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr