Εθνική Ελλάδος: Κόντρα στην Μάλτα κλείνει σήμερα τα φιλικά της

Μετά τον αγώνα με την Γερμανία, η Εθνική ομάδα δίνει το δεύτερο φιλικό, αυτή την φορά αντιμετωπίζοντας στην Αυστρία την Μάλτα (19:00 Alpha & Novasports Prime)

Στην Αυστρία και στο Γκρόντιγκ ολοκληρώνονται τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την ήττα από την Γερμανία με 2-1 στο Γκλάντμπαχ, αντιμετωπίζει στην Αυστρία την Μάλτα (19:00 Alpha & Novasports Prime).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει μαζί του τον Φώτη Ιωαννίδη που τραυματίστηκε κόντρα στα πάντσερ και θα είναι και η μοναδική του απουσία. Στον αντίποδα μετά το παιχνίδι με τους Γερμανούς, αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο και ο Τζόλης.

Άλλωστε όπως τόνισε και ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες. Επίσης στάθηκε και στην συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι διεθνείς γνωρίζοντας πως παίζουν απέναντι σε μια θεωρητικά πιο αδύνατη ομάδα.


Η Εθνική θέλει να συνεχίσει τόσο σήμερα, όσο και στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει στο μέλλον, πως άξιζε να είναι στο Euro, αλλά και πως είναι έτοιμη να παλέψει για επόμενες προκρίσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε την κυνήγησε και τη σκότωσε

O Νίκος Δήμου στον Δανίκα: «Η δυστυχία τού να είσαι Eλληνας» ισχύει και σήμερα

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr