Μαουρίτσιο Σάρι: «Ο Παναθηναϊκός έκανε χρυσή προσφορά, αλλά περνάει μια ιδιαίτερη στιγμή», λέει ο μάνατζέρ του

Μαουρίτσιο Σάρι: «Ο Παναθηναϊκός έκανε χρυσή προσφορά, αλλά περνάει μια ιδιαίτερη στιγμή», λέει ο μάνατζέρ του

Αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία, δήλωσε ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι

sarri_
Ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα για να φτάσει σε συμφωνία με τον Μαουρίσιο Σάρι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι.

Ο εκπρόσωπος του Σάρι μίλησε στον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντούλα για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τους «πράσινους» και δεν έκρυψε ότι το «τριφύλλι» έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στη συμφωνία με τον 65χρονο τεχνικό. Ο Πελεγκρίνι στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε την υπόθεση, αποθεώνοντας το «τριφύλλι», ενώ ευχαρίστησε μάλιστα τον σύλλογο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

«Νιώθω υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίσιο Σάρι στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια "χρυσή" προσφορά που ήταν πολύ σημαντική. Μόνο που αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο να δώσει τα ηνία στον Σάρι. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους λόγους που ανέφερα και ήταν σωστό να τους το τονίσουμε για να προχωρήσουν σε μια άλλη επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία καθώς ήταν εξαιρετικοί μαζί μας», δήλωσε ο μάνατζερ του Σάρι για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε την κυνήγησε και τη σκότωσε

O Νίκος Δήμου στον Δανίκα: «Η δυστυχία τού να είσαι Eλληνας» ισχύει και σήμερα

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης