Μαουρίτσιο Σάρι: «Ο Παναθηναϊκός έκανε χρυσή προσφορά, αλλά περνάει μια ιδιαίτερη στιγμή», λέει ο μάνατζέρ του
Αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία, δήλωσε ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι
Ο Παναθηναϊκόςέκανε τα πάντα για να φτάσει σε συμφωνία με τον Μαουρίσιο Σάρι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού, Αλεσάντρο Πελεγκρίνι.
Ο εκπρόσωπος του Σάρι μίλησε στον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντούλα για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τους «πράσινους» και δεν έκρυψε ότι το «τριφύλλι» έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στη συμφωνία με τον 65χρονο τεχνικό. Ο Πελεγκρίνι στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε την υπόθεση, αποθεώνοντας το «τριφύλλι», ενώ ευχαρίστησε μάλιστα τον σύλλογο για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε.
«Νιώθω υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίσιο Σάρι στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια "χρυσή" προσφορά που ήταν πολύ σημαντική. Μόνο που αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία.
Ο Παναθηναϊκός πίεσε αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο να δώσει τα ηνία στον Σάρι. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους λόγους που ανέφερα και ήταν σωστό να τους το τονίσουμε για να προχωρήσουν σε μια άλλη επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες και ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία καθώς ήταν εξαιρετικοί μαζί μας», δήλωσε ο μάνατζερ του Σάρι για τις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Παναθηναϊκό.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.