Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του Game 4 στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του Game 4 στο ΣΕΦ

Η διαδικασία κράτησε περίπου μία ώρα, με τους συμμετέχοντες να κάνουν και ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, προτού ανακοινωθεί η τριάδα των διαιτητών

6248069
Το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League θα διεξαχθεί την Τετάρτη (12/7, 21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Και το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) έγινε η κλήρωση των διαιτητών του αγώνα, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Χρήστου Μπαφέ. Με τη διαδικασία να βγάζει την τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Ο Παπαπέτρου με τον Θεονά σφύριξαν στον πρώτο τελικό και ο Μαγκλογιάννης στο Game 3.

Η διαδικασία κράτησε περίπου μία ώρα, με τους συμμετέχοντες να κάνουν και ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα, προτού ανακοινωθεί η τριάδα των διαιτητών.

Στην κλήρωση συμμετείχαν και οι Καρπάνος, Κατραχούρας, αλλά δεν κληρώθηκαν.

Κλείσιμο
Εκτός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν επίσης ο αντιπρόεδρος Σταύρος Ντίνος, ο basketball and communications manager Δημήτρης Κοντός, ο team manager Σάββας Αρώνης, αλλά και η νομικός της ομάδας, Μαργαρίτα Θάνου.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης