ΠΑΟΚ: Ανατροπή σκηνικού με Καμαρά και κοντά σε συμφωνία

ΠΑΟΚ: Ανατροπή σκηνικού με Καμαρά και κοντά σε συμφωνία

Το σκληρό πόκερ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαντί Καμαρά συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να μπαίνουν σ’ ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων που οδηγεί, όπως όλα δείχνουν, σε συμφωνία!

m_camara
Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, πιστεύοντας πως μαζί με τον Σουαλιό Μεϊτέ (με τον οποίο υπάρχει μια μικρή διαφορά περίπου 200.000 Ευρώ) θα είναι ένα ταιριαστό δίδυμο στη μεσαία γραμμή.

Το μεσημέρι στην Τουρκία γράφτηκε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Καμαρά για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Τράμπζονσπορ, που φέρονται να έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους.

Από το στρατόπεδο του «Δικεφάλου» δεν υπήρξε η παραμικρή επιβεβαίωση των όσων αναγράφονται στον τουρκικό Τύπο αναφορικά με προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον μέσο από τη Γουινέα, ωστόσο οι δύο πλευρές επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Αφρικανός μέσος και το περιβάλλον έριξαν … ρίχνουν γέφυρες στους «ασπρόμαυρους», που όπως είναι γνωστό σε μια κίνηση τακτικής, απέσυραν επισήμως την πρόταση που του είχαν καταθέσει, καθώς ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού δεν είχε απαντήσει μέσα στη διορία που του είχαν δώσει από τη Μικράς Ασίας.

Κλείσιμο
Η πλευρά του Καμαρά φαίνεται να κατανοεί πως η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη τη δεδομένη στιγμή και έτσι επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Θυμίζουμε πως η πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας προς τον μέσο από τη Γουϊνέα είναι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσια αμοιβή 1.5 εκατομμύριο Ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία 11χρονης: Δίωξη για ανθρωποκτονία και ακόμα τέσσερα αδικήματα στον 37χρονo

Πού είναι κλειστά τα σχολεία μέχρι την Πέμπτη λόγω καύσωνα

Εμφανίστηκε η ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη: Ευχαριστώ, πώς έγινε αυτό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης