Πόλεμος ανακοινώσεων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού λίγο πριν τον 4ο τελικό

Πόλεμος ανακοινώσεων Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού λίγο πριν τον 4ο τελικό

Το.. τζάμπολ στο Game 4 της σειρά των τελικών έγινε πολύ νωρίς - Ο ΠΑΟ έκανε την αρχή, με την ανακοίνωση που εξέδωσε και το αίτημα ακύρωσης της κλήρωσης των διαιτητών, για ν' απαντήσει ο Ολυμπιακός

6248138
Ο Παναθηναϊκός, αφού πρώτα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε ότι θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης (12/6, 21:15) στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό της Stoiximan Basket League, άνοιξε το χορό των ανακοινώσεων προειδοποιώντς ότι θα ζητήσει την εφαρμογή των κανονισμών από τη στιγμή που η αποστολή φτάσει στο γήπεδο.

Αργά το βράδυ κι αφού ενδιάμεσα είχε προκύψει το αίτημα του Παναθηναϊκού για ακύρωση της κλήρωσης των διαιτητών, απάντησε ο Ολυμπιακός κάνοντας λόγο για οργανωμένο οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού της ομάδας τους από πλευράς Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: «Δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό, να πράξει ο Ολυμπιακός το αυτονόητο»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR

Εν όψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός και όλες τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Κλείσιμο
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει πολλάκις αποδείξει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του μπάσκετ με άριστα αποτελέσματα και το ίδιο περιμένει να διαπιστώσει από όλους τους φορείς.

Καλούμε τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ομάδας, κ. Γιώργο Σκινδήλια και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών, των προπονητών και όλων των μελών της αποστολής μας.

Να πράξουν το αυτονόητο, ό,τι δηλαδή κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR όλα αυτά τα χρόνια στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Ολυμπιακού απολαμβάνει υποδειγματική φιλοξενία και όποτε κερδίζει μπορεί και πανηγυρίζει μέσα στο παρκέ δίχως να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Να πράξουν το αυτονόητο, ώστε σε περίπτωση νίκης μας στο αυριανό ματς, τα μέλη της αποστολής μας να μην υποχρεωθούν να φύγουν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια, προκειμένου να αποφύγουν κροτίδες, δυναμίτες και κάθε λογής κινδύνους κατά της σωματικής τους ακεραιότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και πως δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και των μελών της αποστολής μας, όπως δυστυχώς έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν στο ίδιο γήπεδο.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!

Τα φαινόμενα βίας δεν έχουν χώρο στο μπάσκετ γι’ αυτό και άπαντες πρέπει να αναλάβουν άπασες τις ευθύνες τους».

Ολυμπιακός: «ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν»
Κι η ανακοίνωση-απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος είναι σαφές πλέον πως βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα οργανωμένο σχέδιο πρόκλησης και αποπροσανατολισμού της ομάδας μας, των αθλητών και των φιλάθλων μας με την προαναγγελθείσα παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ. και την προκλητική ανακοίνωσή τους που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας.

Είναι σαφές ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα τους και επιστρατεύουν πλέον κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν πάση θυσία τον στόχο τους.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την παρουσία στο γήπεδο της ομάδας μας, στον πλέον κρίσιμο τελικό, ενός ανθρώπου που δεν δίνει το παρών στους τελικούς που διεξάγονται στην έδρα της ομάδας του;

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τις υποκριτικές "νουθεσίες" της αντίπαλης Κ.Α.Ε. για τη «διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα», όταν πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος καθύβρισε με το γνωστό χυδαίο ύφος του την Κυβέρνηση, τις αθλητικές αρχές και τους διαιτητές των αγώνων, υποκινώντας ρητά και ξεκάθαρα τη βία που υποκριτικά τώρα φέρεται να καταδικάζει;

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η Διοίκησή της δεν δέχονται υποδείξεις από αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν αποδείξει στην πράξη τις αρχές και το όραμα που πρεσβεύουν και πράττουν πάντοτε αυτά που τους αναλογούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρ’ όλες τις προκλήσεις.

Για την προστασία του αθλήματος από τις παραβατικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει προσφύγει σε όλες τις δικαστικές και θεσμικές αρχές, ζητώντας την εφαρμογή του ΝόμοΚαλούμε τις χιλιάδες των φιλάθλων μας να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που είναι βέβαιο και προσχεδιασμένο ότι θα αντιμετωπίσουμε. ΜΟΝΟ με τη ΦΩΝΗ, το ΠΑΘΟΣ και την ΑΓΑΠΗ μας θα σπρώξουμε την ομάδα μας στη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος θα λάβουν έτσι, αποκλειστικά εντός του αγωνιστικού χώρου, την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν».

Το ζήτημα που προέκυψε με τους διαιτητές
Το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) έγινε η κλήρωση των διαιτητών του αγώνα, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Χρήστου Μπαφέ. Η διαδικασία έβγαλε την τριάδα των Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Θεονά. Ο Παπαπέτρου με τον Θεονά σφύριξαν στον πρώτο τελικό και ο Μαγκλογιάννης στο Game 3.

Από την πλευρά του, ο Παπαπέτρου μετα το Game 1 ειχε στειλει στην ΟΔΚΕ αναφορά για δυσφημιστικά σχολια εναντίον του.

Η πράσινη ΚΑΕ κατέθεσε αίτημα στην ΚΕΔ για να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό. Μέσα στην επιστολή που ζητά επανάληψη της κλήρωσης, αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι δεν γινεται να υπάρχει αμεροληψία από τον κ. Παπαπέτρου, με τους πράσινους να θεωρούν πως ο διαιτητής έχει... φωτογραφίσει τη δική τους πλευρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης