«Καυτός» Ελ Κααμπί και με το Μαρόκο: Πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 33 λεπτά κόντρα στο Κονγκό - Δείτε βίντεο

«Καυτός» Ελ Κααμπί και με το Μαρόκο: Πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 33 λεπτά κόντρα στο Κονγκό - Δείτε βίντεο

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε τα 25 γκολ σε 46 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του

MixCollage-12-Jun-2024-12-50-AM-4800
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματά να «πυροβολεί»! Το «κανόνι» του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και πρώτος σκόρερ του Conference League βρήκε τρεις φορές δίχτυα και με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας στην νίκη με 6-0 επί του Κονγκό για τα προκριματικά του Μουντιαλ 2026.

Στο 20ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης του Μαρόκου με το Κονγκό ο Ασράφ Χακίμι έβγαλε την μπαλιά και ο 30χρονος επιθετικός με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.



Κλείσιμο
Στο 39' ο Ουνάχι έκανε το γύρισμα και ο έμπειρος επιθετικός εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.




Στο 53ο λεπτό, ο Ουνάχι βρήκε εξαιρετικά με σέντρα τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.



Μάλιστα πέτυχε το «τέλειο» χατ-τρικ καθώς βρήκε δίχτυα και με τα δύο πόδια (δεξί για το 3-0, αριστερό για το 4-0) και με το κεφάλι μέσα σε διάστημα 33 λεπτών. Ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 25 γκολ σε 46 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα.

Με τη νίκη αυτή το Μαρόκο έφτασε τις τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου με 9 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη 2η Τανζανία. Ακολουθούν με 3 βαθμούς η Νιγηρία και η Ζάμπια, ενώ χωρίς βαθμό είναι το Κονγκό και η Ερυθραία.



Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης