Ο Παναθηναϊκός ζήτησε έκτακτα μέτρα και παρουσία δύο εισαγγελέων για τον σημερινό 4ο τελικό στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε έκτακτα μέτρα και παρουσία δύο εισαγγελέων για τον σημερινό 4ο τελικό στο ΣΕΦ

Ισχυρή αστυνομική δύναμη και τουλάχιστον δύο εισαγγελείς, ζητάει ο Παναθηναϊκός στον σημερινό 4ο τελικό της Basket League με τον Ολυμπιακό

6248069
Η μάχη του 4ου τελικού της Stoiximan Basket League, που θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός πάρει τον τίτλο ή αν η σειρά των τελικών θα κριθεί οριστικά σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ, έχει ξεκινήσει πολλές ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ.

Αφού είχαν προηγηθεί οι χθεσινές ανακοινώσεις κι ενώ περιμένουμε την απόφαση της ΚΕΔ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για ακύρωση τη χθεσινής κλήρωσης των διαιτητών, οι πράσινοι με αναφορά τους προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησαν στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, τη ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, ζητούν έκτακτα μέτρα στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας μετά και την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, την οποία θεωρούν πως είναι πειθαρχικά ελεγκτέα.

Στο τριφύλλι θεωρούν πως το «ντροπή σας» που ανέφεραν οι«ερυθρόλευκοι» αφορά τους διαιτητές, δείχνοντάς τους ως υπεύθυνους της ήττας, ενώ το «Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ» το μετέφρασαν ως απειλή κατά του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στην αναφορά τους θυμίζουν τα παιχνίδια στο ΣΕΦ που έχουν υπάρξει μεγάλης έκτασης επεισόδια και για αυτό ζητούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων, ενώ παράλληλα ζητούν να εφαρμοστεί κατά γράμμα οι κανονισμοί για κάθε παράνομη και επικίνδυνη ενέργεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμοργός: Ποιος είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε – Συνεχίζονται οι έρευνες

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει και ο Νίκος Παπανδρέου: Ο λόγος άμεσα στους φίλους και στα μέλη για Αλλαγή

Ο Μακρόν έγινε... Manu Chao: Το λογοπαίγνιο και η φωτογραφία που έγιναν viral
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης