Τσιτσιπάς: Τα μαζεύει η μητέρα του μετά τα σχόλια για την Μπαντόσα - «Εγώ πάντα στηρίζω τις κοπέλες των γιων μου»

Τσιτσιπάς: Τα μαζεύει η μητέρα του μετά τα σχόλια για την Μπαντόσα - «Εγώ πάντα στηρίζω τις κοπέλες των γιων μου»

Η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη σχολίασε ξανά τη σχέση του γιου της με την Ισπανίδα - «Είναι μαζί 24 ώρες την ημέρα», σχολίασε για τις διακοπές τους

tsitsipas_xr
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ξανά μαζί μετά από τον σύντομο χωρισμό τους. Οι δύο τους δεν δίσταζαν να προβάλουν την σχέση τους στα σόσιαλ μίντια, το οποία ήταν και ένα μεγάλο λάθος σύμφωνα με την Ισπανίδα αθλήτρια. Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Grand Slam, το Roland Garros η μητέρα του Έλληνα αθλητή, Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη δήλωσε ότι η σύντροφος του γιου της «είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση», σημειώνοντας ότι «δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση»

Λίγες ημέρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος από την εκτίμηση της μητέρας του για την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τα σχόλια της μητέρας του. «Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση» ήταν η κοφτή απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή του με την Ισπανίδα τενίστρια για διακοπές στην Ελλάδα.

Σήμερα, η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη έκανε νέες δηλώσεις θέλοντας να «μαζέψει» κατά κάποιο τρόπο το σχόλιο για την Ισπανίδα σύντροφο του γιου της. «Ο Στέφανος και η Πάουλα είναι στην Ελλάδα. Είναι και ο Απόστολος εκεί, η κόρη μου θα πάει επίσης οπότε είναι οικογενειακά. Κάνουν διακοπές και προπονήσεις. Δεν ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους γιατί έρχεται και το Wimbledon. Οπότε προετοιμάζονται και για αυτό», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για την απάντηση του Τσιτσιπά στο σχόλιό της:

«Η Πάουλα είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα, για το πως να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είανι ένα πράγμα να είσαι στο court και να κερδίζεις έναν αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή σου. Εκτός γηπέδου χρειάζονται όλοι υποστήριξη. Όχι μόνο η Πάουλα, όλοι. Είμαι βέβαιη για αυτό. Νομίζω ότι ξέρουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά γιατί όταν είναι μαζί είναι συνέχεια μαζί. Περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει τις δυνατότητες ο ένας του άλλου και είμαι βέβαιη για τον Στέφανο. Ξέρω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με την Πάουλα και έτσι είναι. Ρωτούν μερικές φορές τη συμβουλή μου. Είμαι η μαμά του Στέφανου, αλλά προστατεύω πάντα τα κορίτσια. Πάντα σε όλες τις σχέσεις των γιων μου. Τα κορίτσια είναι σημαντικά για εμένα στο βαθμό που νιώθουν καλά δίπλα στους γιους μου. Και ελπίζω να είναι σημαντικό και για εκείνες».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1yr9grd7ci9)
Κλείσιμο
 

Για το αν σκέφτεται ότι θα αποκτήσει εγγόνια σύντομα, είπε «Είναι στη μέση της καριέρας τους. Όχι στο τέλος. Έχουμε χρόνο. Στη μέση της καριέρας σου δεν σταματάς. Κάποιοι το κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτονται, δεν είμαι σίγουρη». 

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά σχολίασε και τις αγωνιστικές επιδόσεις του 27χρονου στο Παρίσι: «Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να παίξει καλύτερα. Ο Αλκαράθ δεν ήταν στην καλύτερη φόρμα και τον μην χρησιμοποιεί αυτό είναι κρίμα. Μεγάλο κρίμα. Δεν είχε πολύ μεγάλους πόντους οπότε σημαίνει ότι ο Στέφανος δεν ήταν 100% εκεί».

«Ο Στέφανος με κάνει υπερήφανος όταν αγωνίζεται. Γιατί ξέρει πως να αγωνίζεται και πολκές φορές έκανε κάποια πολύ όμορφα πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο, τα οποία εκτιμώ πολύ. Έχει καλή σχέση με πολλούς παίκτες τένις. Ως άνθρωπος νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που με κάνει νιώθω περήφανη. Ως παίκτης τένις νομίζω ότι μπορεί να φτάσει ψηλότερα» απάντησε για το να την κάνει υπερήφανη ο Στέφανος.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Στέφανου Τσιτσιπά που συζητήθηκαν

Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια. 

Αφού περιέγραψε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, τον χαρακτήρισε καλό μαθητή που μαθαίνει γρήγορα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. «Στη ζωή είναι πολύ πολύ καλύτερα», υποστήριξε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1tnn209nsp5)


Σε ερώτηση πώς βρίσκει την επανασύνδεση του γιου της με την Μπαντόσα, η ίδια απάντησε:«Ειναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου».

«Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάολα ποτέ να παίζει τένις, αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου», πρόσθεσε.

«Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγατα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι».

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια είχε απαντήσει: «Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχεση».

Η στήριξη Τσιτσιπά στην την Μπαντόσα 

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση» ήταν η κοφτή απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά την άφιξή του με την Ισπανίδα τενίστρια για διακοπές στην Ελλάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1x2id8of15d)


Ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε και να είναι καλά στη σχέση του με την Μπαντόσα και απάντησε «φυσικά όλα είναι καλά, είμαστε φανταστικά. Το ίδιο λέει και η Μπαντόσα» ρωτώντας στη συνέχεια γελώντας στα αγγλικά «είσαι καλά,ε;».

Αφού είπε, δε, ότι «οι φήμες για χωρισμό έχουν διαψευστεί εδώ και καιρό», αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να μείνει για μια εβδομάδα στην Ελλάδα με τη σύντροφό του καθώς, όπως είπε, «δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά εδώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης