Basket League: Οι διαιτητές του Game 5 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, διαφώνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Basket League: Οι διαιτητές του Game 5 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, διαφώνησαν οι «ερυθρόλευκοι»

«Παρών» στην κλήρωση των διαιτητών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Το τέλος το ορίζει ο δυνατός», δήλωσε

6248069
Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει τον Ολυμπιακό (14/6, 21:15, ΕΡΤ3) στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League με τη σειρά στο 2-2 και η ΕΟΚ έκανε γνωστή την τριάδα των διαιτητών.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν στο Game 5 είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας.

Τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τη νομικό της ομάδας, Μαργαρίτα Θάνου, τον Basketball and communication director της ομάδας, Δημήτρη Κοντό, τον team manager, Σάββα Αρώνη και τον General Manager, Σταύρο Ντίνο.

Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο sports director των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κλείσιμο
Το μοναδικό που ανέφερε η πλευρά του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν η αντίθεση της με τον ορισμό του Γιώργου Πουρσανίδη, θεωρώντας ότι «επηρεάστηκε πολύ από τον θόρυβο των προηγούμενων ημερών και ήταν κακός στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ» (σ.σ. σε εκείνο το ματς είχαν σφυρίξει και οι Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης).

Σε κάθε περίπτωση, η ΚΕΔ/ΕΟΚ είχε αποφασίσει να πορευτεί με αυτή τη διαιτητική τριάδα και δεν επρόκειτο να αλλάξει.

Γιαννακόπουλος: «Το τέλος το ορίζει ο δυνατός»

Το παρών στην κλήρωση για τους διαιτητές του Game 5 των τελικών της Stoiximan BasketLeague έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της όλης διαδικασίας αναφέρθηκε σε αυτή, στην χθεσινή διαιτησία του 4ου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, αλλά και στα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιο τρόπο θα γίνει η κλήρωση/ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν τρεις διαιτητές, εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΚΕΔ και στους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω οτι χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και αποτελεί την μεγαλύτερη νίκη είναι να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και λένε «δεν την θέλαμε την χθεσινή νίκη», να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, είτε οργανωμένους στην Θύρα 7, είτε απλά γνωστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού πως «ούτε με 100-0 δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη. Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, στην ομάδα μας, στον υπέροχο κόσμο μας που μας έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα και είμαι βέβαιος οτι και αύριο θα μας στηρίξει με την φωνή του και μόνο για να αποδείξουμε ακόμα μία φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Ή μάλλον συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος τουλάχιστον ακόμα. Και ένα τελευταίο, το τέλος το ορίζει ο δυνατός», είπε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Ραντεβού, τηλέφωνα και ζυμώσεις - Yπουργοί προς έξοδο και «καραμπόλες»

ΠΑΣΟΚ: Τσουνάμι αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη - Αυξάνονται όσοι ζητούν αλλαγή, τα ονόματα για τη διαδοχή

Βρετανία: Αναρωτιούνται αν το καλοκαίρι τελείωσε πριν καν αρχίσει - Βροχές μέχρι τον Ιούλιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης