Ολυμπιακός: Κινείται για τον Τζοάν Τζορδάν - Ενδιέφερε την Άρσεναλ, τον ξέρει ο Μεντιλίμπαρ

Ο 29χρονος χαφ μπορεί να παίξει και πιο πίσω και πιο προωθημένος στο κέντρο του γηπέδου - Τα... βολικά ισπανικά στον Πειραιά

Ανάμεσα στους παίκτες που θέλει να παραχωρήσει η Σεβίλλη βρίσκεται ο Τζοάν Τζορδάν, ο οποίος φαίνεται πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Οι Σεβιγιάνοι ψάχνουν να βρουν οικονομικούς πόρους και εικάζεται πως στη συνέχεια θα κινηθούν σε πιο συμφέρουσες λύσεις για τη στελέχωση της ομάδας, με τον Τζορδάν να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των παραχωρήσεων εξαιτίας του μισθού του.

Ο κεντρικός χαφ, που το 2019-2020 λεγόταν ότι απασχολούσε την Άρσεναλ, κόστισε στον ισπανικό σύλλογο 14 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο του '19, με τη Σεβίλλη να αποκτά εν τέλει τα δικαιώματά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν κοντά στο να ενταχθεί στη Γουέστ Χαμ, έχοντας αρκετή επιρροή από το αγγλικό ποδόσφαιρο αλλά και αγάπη γι' αυτό, με τους Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ να είναι τα είδωλλά του.



Ωστόσο τώρα λέγεται πως του ζήτησαν να βρει ομάδα μιας και δεν τον υπολογίζουν, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ -σύμφωνα με τις φήμες- να καλοβλέπει την περίπτωσή του μιας και τον ξέρει από τα χρόνια της Εϊμπάρ (σ.σ η ομάδα που τον πούλησε στη Σεβίλλη) ενώ μαζί κατέκτησαν και το Europa League πέρυσι.

Αν ισχύει η φημολογία, αυτή έρχεται παράλληλα με τη συνέντευξη του Μεντιλίμπαρ σε ισπανικό ραδιόφωνο κατά την οποία ανέλυσε την κατάσταση στη Σεβίλλη και σε ένα από τα παραδείγματά του είπε πως, «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που κάνεις προπόνηση χωρίς να έρχεται κάποιος από τη διοίκηση», αλλά κυρίως πως αυτός και το επιτελείο του ήταν τυχεροί κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα μιας και στους «ερυθρόλευκους» οι περισσότεροι μιλούσαν ισπανικά.

«Από τους 28 παίκτες στην ομάδα οι 20 καταλάβαιναν ισπανικά και οι 15 τα μιλούσαν. Ήμασταν τυχεροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr