Οι πρώτες μέρες του Βιθέντε Μόνχε στον Ολυμπιακό

Ο Βιθέντε Μόνχε ζει τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται...

Ο Βιθέντε Μόνχε ζει τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται σε έντονους ρυθμούς για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, ει δυνατόν και στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Αργεντίνος άσος έχει εκτελέσει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στην περσινή περίοδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει διαμηνύσει στον Αργεντίνο ότι τον υπολογίζει άμεσα, έχοντας πληροφορηθεί ότι ο Μόνχε έκανε πολύ καλές προπονήσεις όλο το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας του υπό τις οδηγίες τουν Ισπανού τεχνικού του Βόλου Χάβι Γκραθία. «Θέλω να δουλέψεις καλά αυτό τον πρώτο καιρό στο Ρέντη και ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητές σου και ότι μπορείς να βοηθήσεις αμέσως», έχει πει ο Βαλβέρδε στον Μόνχε κι εκείνος υποσχέθηκε ότι θα κάνει το παν για να είναι πανέτοιμος να μπει στη μάχη από το επόμενο Σάββατο.

Ο Μόνχε έχει καλά αποτελέσματα στα τεστ και δείχνει ότι δεν είναι πολύ πίσω από τους υπόλοιπους, με τον Βαλβέρδε να θέλει να τον έχει σαν μια σημαντική λύση στο ματς με την ΑΕΚ, ειδικά μάλιστα αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους διεθνείς που παίζουν αυτές τις μέρες. Να μπορεί, δηλαδή, να υπολογίζει τον «Πέπε» ακόμη και για την ενδεκάδα...

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr