Το παιχνίδι σου απογειώνεται παίζοντας συνδυαστικά!

Το παιχνίδι σου απογειώνεται παίζοντας συνδυαστικά!

Το Bet Builder δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να δημιουργήσει το στοίχημα που επιθυμεί για έναν αγώνα, επιλέγοντας ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς αγορές σε μία αναμέτρηση.

Sports_generic_image

Sponsored Content

Είναι από τα στοιχήματα που τα τελευταία χρόνια αρέσουν πολύ στους παίκτες του στοιχήματος. Διότι κρίνουν ως πιθανά αρκετά ενδεχόμενα σε ένα παιχνίδι. Πλέον, έχουν τη δυνατότητα στη NetBet.gr να τα συνδυάσουν και να βγάλουν μια πολύ καλή απόδοση! Διότι με τη NetBet τώρα λες «ναι στο παιχνίδι» και με κορυφαίο Bet Builder.

Μερικά χρόνια πριν, αρκετά νυν δεδομένα των παικτών του στοιχήματος δεν υπήρχαν. Όπως το cash out, όπως το ασιατικό χάντικαπ, όπως ειδικά στοιχήματα. Πλέον, όλα είναι δεδομένα στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και εξελίσσονται: έτσι και το Bet Builder, με το οποίο (ως… λέει και το όνομά του) «χτίζεις» το παρολί σου!

Άλλωστε, σήμερα οι ανάγκες των παικτών του στοιχήματος είναι πια μεγάλες και απαιτητικές. Η NetBet.gr έχει ως πρωταρχικό στόχο να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό πελάτη και λανσάρει ένα εξαιρετικό Bet Builder που καλύπτει κάθε προσδοκία.

Μία από τις ανάγκες των παικτών λοιπόν είναι και η δυνατότητα να μπορούν να συνδυάσουν δύο ή περισσότερα γεγονότα, από το ίδιο παιχνίδι, σε ένα παρολί.

Τι είναι το bet builder; Πολύ απλά, η δυνατότητα που έχει πλέον ο παίκτης να συνδυάσει στο ίδιο παρολί γεγονότα από τον ίδιο αγώνα! Επί παραδείγματι, το τελικό αποτέλεσμα μαζί με κόρνερ και κάρτες, σκόρερ, γκολ ομάδας, ομάδα που θα σκοράρει πρώτη ή όποια άλλη αγορά υπάρχει σε διαθεσιμότητα από την εν λόγω υπηρεσία.

Και το καλύτερο; Με το που συμπληρώσετε τις αγορές, αυτόματα προκύπτει και η συνολική απόδοση του Bet Builder σας!

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείς με τα συνηθισμένα στοιχήματα όταν μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου; Με το Bet Builder, εσύ έχεις τον έλεγχο!

Προσαρμόζεις τα στοιχήματά σου στις στρατηγικές και τις εμπνεύσεις σου για την απόλυτη εξατομικευμένη στοιχηματική εμπειρία. H NetBet.gr, ως μια εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, προσφέρει το καλύτερο δυνατό προϊόν για διασκέδαση υψηλού επιπέδου. Όπως το Bet Builder.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το cash out από το Bet Builder. Η NetBet σας προσφέρει τη δυνατότητα να κλείσετε πρόωρα το στοιχημα σας, κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό!

Το Bet Builder δίνει λοιπόν τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να δημιουργήσει το στοίχημα που επιθυμεί για έναν αγώνα, επιλέγοντας ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς αγορές σε μία αναμέτρηση. Και αυτός ο νέος τρόπος πολλαπλού πονταρίσματος εντός του ίδιου γεγονότος τους παίκτες να πετύχουν μια υψηλότερη απόδοση στις παραδοσιακές αγορές.

Τώρα λες «ναι στο παιχνίδι» και με κορυφαίο Bet Builder από τη NetBet.gr! Διότι, με Bet Builder, τώρα έχεις τον έλεγχο.

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό;

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης